Evo koliko košta da popijete kafu sa Ivankom Tramp

Novac od ove aukcije bi fondacija Erika Trampa donirala dečijoj bolnici u Tenesiju

  • 3

Biznismen Ozan M. Ozkural, londonski investicioni menadžer, našao je kreativan način da dobije pristup novoj prvoj porodici SAD. Naime, on je ponudio skoro 60.000 dolara (57.504 evra) da popije kafu sa Ivankom Tramp na dobrotvornom događaju koji ona priređuje.

"PRVA ĆERKA": Melanijino mesto u Beloj kući zauzeće Ivanka Tramp!

Ozan želi da se sastane sa Ivankom, koja igra značajnu ulogu u administracije svog oca, zbog informacija o poslovnim planovima njenog oca u Turskoj, kao i u drugim zemljama gde Ozan ima investicije.

On je samo jedan od mnogih koji žele da se sretnu sa Trampovom decom. Vlasnik lanaca restorana Teks-Meks iz Hjustona želi da preko Ivanke, pritisne Trampa u vezi migrantske politike, a mogul za nekretnine sa Floride želi da pošalje Donaldu Trampu poruku u vezi sa prevarom na izborima.

Novac od ove aukcije bi fondacija Erika Trampa donirala dečijoj bolnici u Tenesiju.

Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images

Međutim, Erik Tramp je rekao za Njujork Tajms da je hteo da prekine aukciju nakon deset dana, jer je Tajms pokrenuo pitanje zbog toga.

Ova aukcija je problematična, zbog toga što porodica Donalda Trampa igra neobičnu ulogu u ovom tranzicionom postizbornom procesu.

Obamina administracija je zabranila da bilo koji član prve porodice sakuplja novac od donadora za humanitarne svrhe.

- Ovo radimo svake godine, a sada želimo da sakupimo značajna sredstva preko Charitybuzz-a da bi pomogli bolesnoj deci - rekao je Erik Tramp.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ivanka je istakla da joj je čast da učestvuje u ovoj aukciji i da pomogne bolesnoj deci, donacijom svog ličnog vremena.

Na Charitybuzz-u Toni Podesta, lobista i brat menadžera kampanje Hilari Klinton Džona Podeste, takođe sakuplja novac za dobrotvornu fondaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA