≫ 

Kisindžer prenosi poljubac kroz internet: Poljubite ga iako je daleko (VIDEO)

Tvorci ove spravice kažu da na njoj mora još mnogo da se radi, ali već rade na tome da u Kisindžera "ubace" i miris, pa da imate potpun osećaj da je partner pored vas

  • 2

Veze na daljinu mogu da budu teške i, dok aplikacije kao FejsTajm, Snepčet i Skajp za ljubavnike znače da mogu da se vide i popričaju - šta je sa stvarnom fizičkom intimnošću? Ukucajte: Kisindžer. 

Smuvao je i poljubio svaku MLADU MAMU na koju je naleteo. Kad im muževi budu videli snimak, poludeće od besa (VIDEO)

Spravica koja liči na prasence sa silikonskim usnama omogućava parovima da se (po)ljube kroz internet, Kisindžer - izveden iz reči kis i mesindžer - bio je predmet laboratorijskih testiranja proteklih nekoliko godina. Pa kako to radi?

U principu to je futrola koja se prikači na smartfon, a na dnu ima plastični dodatak. Kada na njega prislonite usne, on registruje tačke pritiska i prenosi osećaj kroz identičnu futrolu na telefonu vašeg partnera, gde god da je.

- Ljubljenje je najuniverzalniji izraz intimnosti - rekla je Ema Jan Zang, koja je radila na prototipu na kongresu Ljubav i seks sa robotima održanom na Londonskom univerzitetu. - To je način da se povežemo i održimo intimnost u vezama.

Kreatori naprave kažu da je pomogla korisnicima da se naviknu na mašine koje funkcionišu na dodir i dok je u početku bila namenjena parovima, mogu da je koriste i drugi.

- Roditelji mogu da koriste Kisindžer kada su na poslu, a žele da poljube dete pred spavanje.

Tvorci ove spravice kažu da na njoj mora još mnogo da se radi, ali već rade na tome da u Kisindžera "ubace" i miris, pa da imate potpun osećaj da je partner pored vas.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA