• 29

Upoznajte najprljavijeg čoveka na svetu: Nije se kupao 60 godina, puši životinjski izmet, razbesni se kad mu neko spomene vodu (VIDEO)

Starac mrzi bilo kakav kontakt sa vodom

  • 29

Iranac Amou Haji se nije kupao 60 godina jer veruje da se zbog pranja ljudi razbole.
>>> Čak 13 godina nije čistila kuću, a nije se ni okupala. Komšije su povraćale kad su videle kakav joj je stan (FOTO)

Ovaj 82-godišnjak živi u potpunoj izolaciji u selu Dejgah u južnom Iranu, jer kaže da je imao loša iskustva sa ljudima.
Mrzi bilo kakav kontakt sa vodom, razbesni se čak i kad mu neko predloži kupanje. Ali, uspešno izbegavanje ulaska u kadu dovelo je do toga da je njegova koža iste boje kao i zemlja, pa lako može da se stopi sa okolinom. Ustvari, kada mirno sedi lako ga je pomešati sa kamenjem ili stenom.
Veoma voli da puši, a kada mu nestane divana svoju lulu puni životinjskim izmetom. Starac se ne šiša makazama, već plamenom spaljuje krajeve kose. Tokom zime umesto kape nosi stari zarđali vojni šlem iz Drugog svetskog rata.
On ne živi u kući, već u rupi iskopanoj u zemlji, koja više liči na grob. Ipak, kad naiđe oluja može da se skloni u trošnu baraku koju su iz sažaljenja naparavili seljani.
U selu je poznat kao Amou Haji. Na farsi (persijskom) jeziku Amou ozanačava simpatičnu staru osobu, pa bi najpribližniji prevod na srpski bila reč dekica.
Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima