POZIV IZ PAKLA: Iz suda mu javili da se vrati u zatvor na još 90 godina!

- Trebalo bi da se brinem za porodicu, odvešću sinove na pravi put... A sada nemam ništa sve ste mi uzeli! Znam, bio sam glupi klinac koji je napravio groznu grešku, ali ovo ne zaslužujem - urlao je Lima

  • 13

Nešto što može da se desi samo u najgorim noćnim morama snašlo je jednog bišeg pljačkaša iz Kolorada. On je, naime, pre osam godina greškom pušten iz zatvora, ali je pre dve godine primio telefonski poziv da se vrati u zatvor na još 90 godina!

JEDAN MRTAV, DVOJE TEŠKO RANJENO: Napadač izrešetao zamenike šerifa u Koloradu

UHAPŠEN napadač koji je UBIO policajca i dva civila! (FOTO) (VIDEO)

- Dobar dan. Zamolili bi vas da se vratite natrag u zatvor i odslužite preostalih 90 godina kazne - javili su sa suda 38-godišnjem Reneu Lima-Marinu, a on se ubrzo potom našao ponovo iza rešetaka, piše theguardian.com.

Odluka koju su američki mediji proglasili "groznom" već neko reme zabavlja američku javnost.

Printskrin/Youtube/Jaime Halscott Printskrin/Youtube/Jaime Halscott

Lima-Marin je 2000. godine zbog oružane pljačke i otmice dobio čak 98 godina zatvora iako je osam godina bio uzorni zatvorenik i zahvaljujući tome je i pušten 2008. godine na uslovnu.

Bio je neizmerno srećan, posle se oženio svojom starom ljubavi, dobio dvoje dece, pronašao je odličan posao i kupio lepu kuću. U međuvremenu mu je istekla i uslovna kazna.

Međutim, 2014. godine su u tužiteljstvu primetili administrativnu grešku i naredili mu da se vrati u zatvor. Lima je uputio apel sudiji da ga oslobodi i dopusti mu da se brine o porodici. Malo je reći da je zbog svega na ivici nervnog sloma.

- Trebalo bi da se brinem za porodicu, odvešću sinove na pravi put... A sada nemam ništa sve ste mi uzeli! Znam, bio sam glupi klinac koji je napravio groznu grešku, ali ovo ne zaslužujem - urlao je Lima.

Sudija Karlos A Samur je na to poručio da mora da bolje prouči slučaj nakon čega će doneti konačnu odluku.

(Telegraf.rs / theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • victoria

    23. decembar 2016 | 00:46

    Americki sistem ima cilj da kaznjava a ne da rehabilituje. I kazne su veoma neodmerene. Cak za obicnu kradju neko dobije i dozivotnu.

  • Pedja

    23. decembar 2016 | 00:15

    Ako su mu za pljacku glupi ameri odredili 98 godina, koliko bi bilo za pokusaj ubistva 300 god, a za ubistvo 1.000 godina

  • perapk

    23. decembar 2016 | 05:16

    Pa ako je nekog utepo u pljački onda sorry sine dođi ti u zatvor pa se žali posle 2 trećine kazne. A ako nije nikog utepo onda odma da ga puste i da mu se izvinu i to sa very sorry.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA