Direktor kompanije za dobro odrađen posao častio svojih 800 radnika LUKSUZNIM KRSTARENJEM

Bertč je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve

  • 1

Zahvaljujući ideji šefa kompanije Bertč Kabinets, zaposleni tog proizvođača ormarića hladni januar u američkoj saveznoj državi Ajovi zameniće Suncem i plažama Karipskog ostrva, prenosi CNN.

UKLETI RAJ NA KARIBIMA: Ovo ostrvo krije mračnu tajnu, s njega SVAKODNEVNO nestaju muškarci!

Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Fejsbuk stranici kompanije.

- Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo s četiri čarter leta otputovati u Majami gde ćemo odsesti u hotelu od pet zvezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak 9. januara otisnuti na krstarenje - rekao je za Vaterlo-Sedar Fols Kurijer predsednik kompanije Geri Bertč.

Bertč je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsednik kompanije je pre godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.

- Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmerene na naše klijente, tako i one financijske - dodao je Bertč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dejan

    28. decembar 2016 | 13:23

    On vodi radnike na krstarenje,a nasi gledaju kako da ti ne isplate ni minimalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA