• 12

Ležala je u krevetu sa drugim muškarcem, a onda je u sobu uleteo njen pobesneli dečko i brutalno se osvetio ljubavniku (VIDEO)

"Rogonja" ga je prvo tukao na krevetu, a onda ga je oborio na pod

  • 12

Video koji prikazuje muškarca kako tuče ljubavnika svoje devojke, osim što je postao veoma popularan na društvenim mrežama, može da posluži i kao upozorenje svim potencijalnim preljubnicima.

>>> Pretučen vozač GSP-a, veliki zavodnik: Udarala ga 2 brata, jer im je bio sa sestrama i jedan muškarac, čiju je ženu odveo u krevet!

Na snimku se vidi kako mladić ulazi u sobu i u krevetu zatiče, doduše obučene, svoju devojku i nepoznatog muškarca. Ona je momentalno skočila iz kreveta i izletela iz sobe, a prevareni dečko je sav bes iskalio na ljubavnika svoje izabranice.

Ono što je usledilo teško se može nazvati tučom, jer "švaler", iako po konstituciji ne deluje ni malo slabiji od napadača, nije pružao otpor razbesnelom muškarcu, već je samo pokušavao da se izvuče ili barem ublaži udarce koje je primao.

"Rogonja" ga je prvo tukao na krevetu, a onda ga je oborio na pod gde je muškarac, koji je uhvaćen na delu, dobio udarac nogom u glavu.

Video je napravljen u američkoj državi Alabami, a pretpostavlja se da je autor snimka prijatelj prevarenog muškarca, koji je zajedno sa njim ušao u kuću kako bi preljubnike uhvatili na delu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Momak

    Sirom otvori vrata i napolju a kroz prozor baci im prnje .sta se nerviras za koga.

  • RS 10

    Kakav kreten! Čovjeka udara koji mu ženu zadovoljava ! Bože kako postoje ovako nerazumni ljudi ! Ma nju malo napucaj ,ali šta ima od toga i kada je prebije, marš iz kuće ili napusti kuću i zaboravi je .

  • v

    Moj muz oprosti i mene i mog svalera

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima