Profesorke Vera i Sara imale seks sa učenicima: Roditelji ih provalili kad su videli ove perverzne poruke (FOTO)

Neobuzdanu strast i požudu ovih žena nije mogao da zaustavi ni rizik gubljenja posla ili zatvorske kazne

  • 12

Pohotne profesorke su i ove godine bile pod budnim okom javnosti i maltene svakodnevno pravile “haos” na društvenim mrežama. Neobuzdanu strast i požudu ovih žena nije mogla da zaustavi ni priroda njihovog zanimanja, pa čak ni rizik gubljenja posla ili zatvorske kazne za podvođenje maloletnika.

>>> POHOTNA PROFESORKA DECENIJE: Ovoj ženi SEKS izbija iz očiju, sa učenikom je imala odnos 50 puta! (VIDEO)

Afere i avanture zaposlenih u obrazovnim ustanovama izazvale su javne diskusije, gde su mnogi optuživali nastavnice i profesorke za neprikladno ponašanje, a bilo je i onih koji su smatrali da su i mladi učenici imali udela zbog slave i pohvala koje nastupe kada "smuvaš" profesorku.

Predstavljamo vam 7 najpohotnijih profesorki u 2016. godini:

1. Aleksandrija Vera

Foto: Facebook/Alexandria Vera Foto: Facebook/Alexandria Vera

Aleksandrija Vera ima samo 24 godine, a “seksualno uznemiravanje” počelo je tako što učenik nije dolazio na njene časove, pa joj se obratio preko Instagrama. Čim joj je stigla poruka, poslala mu je svoj broj mobilnog telefona.

Vera je rekla policiji da je učenik tražio da se vide, na šta je ona pristala. Odvezla se do njegove kuće da ga pokupi. Nakon toga su se vozikali po gradu, a onda su se i poljubili.

Sutradan je Vera opet otišla kod učenika, jer njegovi roditelji nisu bili kod kuće.

– Tada smo prvi put imali seks – rekla je Vera policajcima.

Mesec dana kasnije u školi su bila “otvorena vrata”, kada je učenik Veru predstavio kao svoju devojku!

– Porodica je prihvatila dečakovu devojku i čak su je pozvali da im dođe u goste – rekao je izvor blizak istrazi.

Na sudu je otkriveno da su profesorka i učenik imali seks svakog dana i da se nisu skrivali ni od koga.

- Jednom ju je tako sočno zgrabio za guzu i svi drugi u školi su to videli – rekao je jedan od učenika.

Potom je otkriveno da Vera nosi dete svog učenika. Policiji je rekla da to nije krila, kao i da su roditelji njenog dečka (učenika) bili veoma srećni jer će imati unuče.

Vera je, međutim, bila pod velikim stresom, pa je abortirala. Ceo slučaj završio je na sudu, gde je ona optužena za seksualno uznemiravanje maloletnika. Međutim, od tada je nestala i niko ne može da je nađe.

2. Amanda Drajer

Printksin: Youtube/Amanda Dreier Printksin: Youtube/Amanda Dreier

Amanda Drajer iz Ajove spavala je četiri puta sa učenikom iz škole u kojoj je radila, a za vlasti su za to saznale nakon što su ih uhvatili u seksualnom zanosu na zadnjem sedištu automobila.

Njih su na parkingu blizu škole videli policajci, koji su prišli automobilu i videli 27-godišnju Amandu u dečakovoj majici, a on je brže-bolje pokušao da zakopča pantalone.

Žena je radila kao profesorka engleskog u školi u Ajovi, a tinejdžer je pohađao njene časove. Inače, Amandin muž Aleks takođe predaje u ovoj školi.

Amanda je dala otkaz nedelju dana nakon što je uhvaćena sa tinejdžerom u automobilu.

3. Aleina Ferguson

Printskrin: fox4news.com Printskrin: fox4news.com

Afera 23-godišnje Aleine Ferguson i 16-godišnjeg učenika počela je tako što je on na testu, koji je predao profesorki, napisao adresu svog profila na Snapchat-u. Usledilo je dopisivanje i razmena fotografija, a onda su se dogovorili da se nađu u parku, gde su na klupi imali prvi seksualni odnos.

Posle toga su se redovno viđali u stanu profesorkinog verenika, gde su, prema navodima optužnice, imali seks i konzumirali alkohol. Navodno, poslednji put su imali seks početkom novembra u automobilu posle utakmice školskog tima američkog fudbala.

4. Kelsi Gutjerez

Foto: Galveston County Jail Foto: Galveston County Jail

Pošto su krenule glasine, Kelsi Gutjerez je dobila otkaz u srednjoj školi Santa Fe u Teksasu, gde je radila kao profesorka engleskog jezika.

Ali, nije se završilo na tome, jer je 25-godišnjakinja sada suočava sa tri tačke optužnice zbog neprimerene veze sa učenikom.

Sud ima dokumentovan susret prefesorke i njenog učenika koji se odigrao u automobilu ispred učenikove kuće.

Prvo su se ljubili, a onda su imali seks na zadnjem sedištu. Ponovni susret se odigrao nekoliko dana kasnije kada je profesorka otišla u kuću svog učenika, gde su imali seks u njegovoj sobi.

5. Nikol Ajmond 

Foto: Port Barre Police Department Foto: Port Barre Police Department

Profesorka fizičkog, koja je inače udata, uhapšena je i optužena da je imala seksualne odnose sa trojicom učenika. Policija je započela istragu nakon što su dobili poziv jednog zabrinutog roditelja učenika koji ide u srednju školu Port Ber u Lujzijani, gde je 45-godišnja Ajmond trener ženskog košarkaškog tima.

Iz policije su rekli da godinama dobijaju informacije da profesori imaju seks sa učenicima, ali ovo je prvi put da su im dostavljeni konkretni dokazi. U telefonima dvojive učenika pronađene su gole fotografije osumnjičene profesorke.

Nakon što je uhapšena, priznala je inspektorima da je imala seks sa dvojicom učenika, ali je to učinila tek nakon što je videla svoje fotografije.

6. Olivija Sondhajm

Foto: Facebook Foto: Facebook

Olivija Sondhajm, profesorka hora u srednjoj školi u Vašingtonu, uhapšena je nakon što je, navodno, imala seks sa jednim od svojih učenika.

Tokom istrage, detetktivi su pronašli dokaz da su 25-godišnja Sondhajmova i tinejdžer u vezi, koja je kasnije prerasla u seksualni odnos.

- Uzbuđena sam što ću upoznati svakog od vas ponaosob - napisala je na stranici koja je posvećana horu škole.

Profesorka je udata, a svog muža je upoznala kroz priznato bratstvo i sestrinstvo dok su bili na koledžu 2012. godine.

7. Sara Domres

Printskrin: YouTube / WISN 12 News Printskrin: YouTube / WISN 12 News

Sara Domres, udata profesorka engleskog jezika u srednjoj školi u Nju Berlinu u američkoj državi Viskonsin, dobila je otkaz i sudi joj se jer je sa maloletnim učenikom navodno imala seksualne odnose u 15 navrata.

Njen odnos sa 15-godišnjakom počeo je u vreme kada je on još bio nevin. Istraga je pokrenuta kad je dečakov prijatelj prijavio profesorku.

Policija je pronašla više od hiljadu poruka koje su razmenili, a pregledavanjem njenog kompjuterom utvrđeno je da je guglala kolika je zatvorska kazna za nastavnika koji spava s učenikom. U porukama ga je nazivala “bebicom”, što je kolokvijalni izraz i za ljubavnika.

"Nadam se da si mislio na mene, bebice. Moram ići jer će on (suprug) uskoro doći kući. Volim te. Budi dobar, misli na mene i ni na kog drugog! Ha ha”, “Strašno me privlačiš! Ne mogu da dočekam našu noć da radimo što god poželimo” i ” Volim te, bebice, i zauvek ću te voleti. Samo kažem da ako ti mene ne budeš uvek voleo, molim te da me barem voliš kao osobu koju bi to jako povredilo. Neverovatan si i značiš mi sve na svetu. Zauvek želim biti tvoja”, samo su neke od poruka koje je profesorka poslala učeniku.

Susrete su održavali uglavnom na parkingu, a jednom i u motelu dok je njen suprug bio na zabavi. Navodno ih je uhvatio i na delu, ali je oprostio svojoj ženi. Uz nju je ostao i nakon hapšenja i početka suđenja.

Sve profesorke su slale perverzne poruke učenicima u kojima su im govorile da treba da imaju seks, da to jedva čekaju, slale su svoje nage fotografije i prljavim rečnikom  pozivale ih na blud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Мићко

    31. decembar 2016 | 12:06

    Није ми јасан родитељ који свом мушком детету забрањује да оствари своје снове.

  • Ucenik

    31. decembar 2016 | 12:12

    Eh kamo srece da mi imamo takve profesorice i uciteljice da me nauce svasta.

  • SASA

    31. decembar 2016 | 18:19

    E kad se setim mojih brkatih profesorki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA