• 9

OVO JE BILA ĐAVOLJA GODINA - Dokazano je: 666+666+666+(6+6+6)=2016. Evo šta to znači, a šta nas tek čeka u 2017.

Takođe je i godina karmičkih dugova

  • 9

Kada se saberu brojevi godine na izmaku (2016) dobija se broj 9 koji predstavlja brojku obnavljanja ali i refleksije, zavisno od tumačenja.

NUMEROLOGIJA: Izračunajte lični godišnji broj i saznajte šta vas čeka u 2017.

Svaka godina u numerologiji nosi svoj lični broj i obeležena je njegovim karakteristikama. 2016. je bila naporna, a njen broj je ujedno i poslednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa.

2016. je bila godina u kojoj su mnogima poslovi propadali a veze se raskidale. Osim što nije previše povoljna numerološki, 2016. je i sa astrološkog aspekta bila vrlo teška, s obzirom na retrogradne planete koje su je pratile.

Zato što je obeležena brojem 9, 2016. godina se smatra karmičkom godinom. Ona je godina završetaka, ali i praštanja. S obzirom da ovaj ciklus u kojem se nalazimo (započet 2008. godine) celim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih pre 9 godina.

Takođe, u broju 2006. krije se nešto još mnogo mističnije i mračnije.

Naime, broj 2016. se dobija zbirom najzlokobnijih brojeva - 666+666+666+(6+6+6)=2016!

Poznato je da broj 666 označava satanske, neprijateljske sile, sile koje se opiru i bune protiv Tvorca. U Svetom Pismu, u knjizi Otkrivenja, te sile su oličene u nekoliko zveri i na jednom mestu se taj broj, mada malo nejasno dovodi u vezu sa jednom od njih. Evo kako tamo piše:

"Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest".

Takođe, broj 666 koristio se i u vreme hladnog rata, kada se antihrist poistovećivao sa Sovjetskim Savezom-„carstvom zla“, kako ga je ocenio bivši američki predsednik Ronald Regan.

Upotreba broja 666 je složenije pitanje i ne služi samo da označi čoveka. Služi da sakrije čoveka na koga se odnosi taj broj, a masovna upotreba broja 666 služi da obeleži i označi njegovo carstvo-materijalni svet koji će mu pasti pred noge kada se bude pojavio.

Najšira moguća upotreba broja 666 ima i magijsko dejstvo na čoveka, pripremajući njegovu podsvest za dolazak Zveri i svodeći čovekov praktični život, u svakodnevnoj komunikaciji, na što češću upotrebu ovog broja. Sledbenici crnomagijskih brojeva i tajnih društava kojima je Lucifer bog kome se klanjaju, vrlo perfidno i temeljito uvode ovaj broj u sve sfere društva i gropolitike.

Stoga ne treba da čudi što su 2016. obeležila velika stradanja ljudi, mučenja, ubistva, egzodusi, politička previranja i bolesti.

Međutim, kako nas sada očekuje 2017. godina čiji zbir brojeva je 1, ona predstavlja godinu početka. Radi se o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave teške godine, pa svetu ostaje da se nada da će 2017. zaista biti godina učenja lekcija iz prethodnih loših iskustava.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima