Misteriozna duga, vanzemaljci ili 4 Sunca: Šta se zaista pojavilo na nebu iznad Pirota (FOTO)

Brojni su i oni koji veruju da su Srbiju posetili vanzemaljci, a da su sunca zapravo njihovI neidentifikovani leteći objekti (NLO)

  • 4

Neobičnu pojavu, čak četiri užarene kugle na nebu, od kojih je samo jedna pravo Sunce, fotografisala je juče oko 16 sati građanka Pirota Slavica Ćirić. Po objavi njenog posta odmah su počele teorije o poseti vanzemaljaca, ali i beleženju izuzetno retkog fenomena na ovim prostorima "zimska duga", odnosno "četiri Sunca".

NEOBIČNA POJAVA IZNAD SRBIJE: Građani Štrpca u šoku, veruju da su nas POSETILI VANZEMALJCI (FOTO)

- Verovatno je neka optička varka ali je meni bila vrlo zanimljiva. Gledala sam kako se dve sjajne kugle, koje su bile iznad kuća, podižu, spajaju paralelno sa trećom, koja je stajala na nebu pokraj sunca i odlaze.

- To što sam gledala, uspela sam malo i da slikam. Prvo sam pomislila da loše vidim, pa sam zažmurila na jedno oko. Pa sam onda zažmurila na drugo oko. Pa sam onda otšla da pogledam kroz drugi prozor, pa sam onda pomislila da se istovremeno vide i mesec i sunce.

- Onda sam se setila da slikam i vidim da li će telefon uslikati ono što vidim. Sve se to odigralo jako brzo, manje od minut! - napisla je ona na svom Fejsbuk profilu.

Zbunjena građanka je dodala i to da su "tri sunca sigurno bila na nebu, ali da joj nisu bila jasna ova dva dole iznad kuća".

Od čestica, mogla se videti i mala duga.

- Na kraju se sve to nekako spojilo. Najpre sa leve strane pravog Sunca, onda sa desne strane Sunca i nestalo. Možda je ovo zabeležio još neko - naglasila je ona.

Stručnjaci za nastanak ovog fenomena karakterističnog za Sibir i Rusiju "okrivljuju" ledene kristale u vazduhu, zbog kojih nastaje optička varka. Tada umesto jednog, možemo da vidimo nekoliko sunca.

Ipak, brojni su i oni koji veruju da su Srbiju posetili vanzemaljci, a da su sunca zapravo njihovI neidentifikovani leteći objekti (NLO).

(S.I. s.ilic@telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zorana

    13. januar 2017 | 12:20

    Po narodnom verovanju to predskazuje lepo vreme i neku vrstu sreće za taj kraj.

  • Marko

    13. januar 2017 | 13:35

    Ili neko jednostavno zna da koristi kompijuter i napravi sliku kakvu zeli?

  • Slavicin stari aparat

    2. mart 2018 | 21:09

    Slavice bre,to li sa istionaj tvoj aparat sto kugle iz njega iskacaju i crkvu kad slikas?De zameni aparatat,ne brukaj se:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA