LEP(ŠI) ZA OKO: Mekdonaldsovi čizburgeri veći i slasniji na slici nego uživo (VIDEO)

Predstavnici marketinga ovog lanca snimili su video koji pokazuje koliko se hrana razlikuje na slici i u samom restoranu

  • 0

Mekdonalds se odlučio na jedan nesvakidašnji poduhvat. Naime, odlučili su da odgovore znatiželjnim kupcima na često postavljano pitanje - zašto njihov čizmburger na reklami uvek izgleda veće, bolje i slasnije?

Naime, iako su mnogi mislili da je reč o čarima fotošopa, Mekdonalds otkriva da je poenta u stilizovanju hrane. Direktorka marketinga kanadskog Mekdonaldsa Hope Bagozi odgovara upravo na ovo pitanje u novom videu.

Kako bi otkrila razlog ovome, Bagozijeva je posetila lokalni Mekdonalds gde je kupila čizburger da bi ga zatim odnela u Vat Fotostudio, agenciju koja je zadužena za kreativne slogane poslednjih sedam godina.

- Koristimo sve iste sastojke koji se nalaze u uobičajenom Mekdonaldsovom čizburgeru samo što sve sastojke stavimo tako da se vide, da kupci znaju što dobijaju - otkriva Bagozova.

Evo kako izgleda čitav postupak snimanja:

(B. Tasić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA