Kad tajni agenti čuju šifru BOSANSKI PROBLEM, to znači da Tramp i Melanija imaju seks. A tek kad čujete njihove nadimke...

Kako piše Hafington Post, bosanske vlasti nisu bile raspoložene za komentarisanje "bosanskog problema"

  • 6
Inauguracioni bal, Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

"Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu", kada čuju ovu šifru agenti Tajne službe su sigurni, Donald i Melanija vode ljubav.

Melanijin sin se igrao sa Ivankinom bebom tako da su mnogima zaličili na tipičnu porodicu sa Balkana (FOTO) (VIDEO)

Za sve što će Tramp raditi u i izvan Bele kuće tajna služba ima šifre, a sudeći po Hafington Postu, seks šifra je "bosanski problem". Kao što se da pretpostaviti, Otpadnik je Donald, a Renesansa je njegova supruga Slovenka Melanija.

Tramp nije smislio ovu šifru, već njegov prethodnik Obama, koji je pre osam godina užem krugu savetnika dao do znanja da mogu da očekuju da će on i Mišel tada voditi ljubav u Beloj kući.

- Nije rekao da će sigurno voditi ljubav, ali to nije isključeno. Nije isključena ni mogućnost da će ispunjavati bračne dužnosti više nego jednom, rekao je Obamin bliski saradnik.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Obama je očigledno bio svestan da ne može da se bori protiv svog seksualnog naloga, pa bi tim rečima dao Mišel jasno do znanja šta želi.

Tokom 19. veka bilo je normalno da predsednički par vodi ljubav u Beloj kući, ali s vremenom je ta praksa postala ređa. Poslednji predsednik koji je redovno vodio ljubav bio je Kalvin Kulidž čiji je seksualni život sa suprugom postao intenzivniji nakon što im je umro mlađi sin.

Ako bi Donald i Melanija krenuli da razgovaraju o "Bosni", iako nije jasno zašto bi to činili, agenti će morati da "razmatraju Bosansko pitanje".

Kako piše Hafington Post, bosanske vlasti nisu bile raspoložene za komentarisanje "bosanskog problema".

Foto: Guliver/David McNew/Getty Images Foto: Guliver/David McNew/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA