Tajna plesa Melanije i Trampa: Dok su igrali spustio je ruku nisko ka njenoj zadnjici, a ovaj potez otkriva pravu istinu o njima (FOTO) (VIDEO)

Predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga su konstantno bili pod lupom kada je u petak polagao zakletvu i preuzeo funkciju šefa države

  • 5
Inauguracioni bal, Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je "objekat" za svog supruga, naveli su stručnjaci za govor tela koji su analizirali ponašanje prve porodice Amerike tokom inauguracionog dana.

Kad tajni agenti čuju šifru BOSANSKI PROBLEM, to znači da Tramp i Melanija imaju seks. A tek kad čujete njihove nadimke...

Ispred TV kamera, predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga su konstantno bili pod lupom kada je on u petak polagao zakletvu. Mnogi posmatrači su ukazali na očigledno hladne odnose između para posebno kada se uporede sa bračnim parom Obama.

- Melanija je objekat za Trampa. Ne vidim uopšte neku toplinu ili pravu ljubav i saosećanje u njihovoj vezi - rekla je za "Majk" Suzan Konstantin, stručnjak za govor tela koja je trenirala osoblje američke vlade i najbolje advokate.

Uprkos bliskom plesu predsednika i njegove žene tokom inauguracionog bala, Peti Vud, takođe stručnjak za govor tela, da je način na koji su plesali pokazuje nestabilni odnos.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema njenim rečima, predsednik je svoju ženu "vukao na seksualan način" i dodirivao je u predelu karlice. S druge strane, gospođa Tramp je želela da se diskretno da se odvoji od njega dok su plesali, što prema rečima Vudove ukazuje da ona nije želela da se "spoji sa njim kao partnerom".

Još jedan primer zadobio je veliku pažnju na samom početku inauguracije.

- Zanimljivo je da je Tramp izašao iz automobila i krenuo ka stepenicama da se rukuje, umesto da pomogne supruzi da izađe iz auta, da je sačeka, ili makar da je pogleda - istakla je Vudova.

Gospođa Konstantin je rekla da ako neko nije znao da su u braku, tada sigurno to ne bi pomislio.

Kasnije su kamere zabeležile i trenutak pred polaganje zakletve, kada je Tramp samo površno pozdravio suprugu dok mu se pridružila nesposredno pre najvažnijeg trenutka u njegovom životu. Sa druge strane, odmah pored stajao je Obama, koji je suprugu poljubio u ruku i toplo pozdravio kada mu se pridržila.

Kao iz bajke: Pogledajte kako je izgledao inauguracioni bal Donalda Trampa i ko je sve grlio Melaniju

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA