Nezaustavljiva profesorka imala seks sa trojicom učenika, izašla iz zatvora i nastavila! Na sudu je imala "ubedljivo" opravdanje (VIDEO)

Jedan od tinejdžera ljubavnika se hvalio prijateljima u školi kako je spavao sa učiteljicom. Njegova drugarica je to ispričala baki koja je sve prijavila policiji

  • 15

Brijen Altajz (37) bivša profesorka engleskog jezika koja je spavala sa trojicom učenika, pojavila se opet pred sudom kako bi tražila pomilovanje.

PROFESORKA ENGLESKOG JEZIKA IMALA SEKS SA UČENICIMA U AUTU, a onda im je ocenjivala uspeh na zadnjem sedištu (FOTO)

- Izdala sam svoje vrednosti i principe, radila sam stvari koje nisam smela kako bi potisnula svoje probleme - rekla je bivša profesorka pred sudom.

Istakla je da su joj učenici pričali lepe stvari i da se osećala poželjno jer pati od manjka samopouzdanja, prenosi Miror.

- Ja sam za sve kriva, niko drugi - tvrdi sada Brijen, koja se nekoliko puta i rasplakala.

U sudnici su bili njeni roditelji i dve sestre. Ali na sudu nije bio njen suprug koji se od nje razveo 2013. godine, kada je izbio skandal.

Par ima dvoje dece. Brijen je rekla da u zatvoru ide na terapiju i da je tako rešila problem manjka samopouzdanja. Kaže kako više ne želi da radi kao nastavnica.

Dodaje i da neće više nikada stupiti u kontakt sa bivšim učenicima sa kojima je imala seks.

Odbor za pomilovanje u Juti će odlučivati kada će Brijen izaći na slobodu. Odluku bi trebali da donesu u roku do 30 dana.

U novembru 2015. godine bivša profesorka je osuđena na najmanje dve godine zatvora. Tada joj je poništena uslovna kazna, nakon što je nastavila da ima seksualne odnose sa učenicima.

Odbor je sada može pustiti na slobodu ili je osuditi na 30 godina zatvora. Sa učenicima je spavala između januara i septembra 2013. godine.

Jedan od tinejdžera ljubavnika se hvalio prijateljima u školi kako je spavao sa profesorkom. Njegova drugarica je to ispričala baki koja je sve prijavila policiji.

Jedan od njenih ljubavnika je kasnije takođe morao na sud jer je drugom učeniku slao preteće poruke.

Tinejdžer (18) je u profesorku bio zaljubljen i sve to za njega nije bila samo afera, pa se naljutio na drugog učenika koji je otkrio da je spavao sa profesorkom i tako je poslao u zatvor.

Jedan od učenika je u periodu afere imao samo 17 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Soli 65

    27. januar 2017 | 17:56

    Eh sto ja nemah takvu profesorku da me nauci !!! Nego sve neke bakice !!! Mnogo je slatka sve bih dao za nju !!!

  • Ekica

    27. januar 2017 | 19:13

    Dajte joj nagradu..

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    27. januar 2017 | 17:52

    Ееее што ја нисам имо овакву професорку,,, код мене све неке оштрокунџе,,, биле

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA