Ovo su šifrovana imena familije Tramp: Melanija je za tajne službe bukvalno boginja, a kodovi za Klintonove su neshvatljivi!

"Prvu kći" odnosno Ivanku Tramp (36) za koju mnogi smatraju da ima veliki uticaj na svog oca nazivaju "marvel"

  • 2

Iako je američki predsednik pod posebnom zaštitom tajnih službi njegovo šifrovano ime, kao i kodna imena članova njegove porodice nisu tajna. Šifrovano ime Donalda Trampa (70) je "mogul", Melanijino (47) "muza", piše Vašington Post.

Kad tajni agenti čuju šifru BOSANSKI PROBLEM, to znači da Tramp i Melanija imaju seks. A tek kad čujete njihove nadimke...

"Prvu kći" odnosno Ivanku Tramp (36) za koju mnogi smatraju da ima veliki uticaj na svog oca nazivaju "marvel". Marvel znači čudo odnosno čudesan, a ne zna se da li to ima veze s poznatim stripovima.

Tramp ima i dva starija sina Donalda Juniora (40) koji se zove "Planinar", a Erika Trampa (33) zovu "Marksman" ili strelac.

ABC Njuz navodi da su sinovi dobili imena po hobijima. Šifrovano ime za najmlađeg Trampovog sina Barona (10) i ćerku Tifani (23) za sada nisu poznata. Majk Pens se zove "Husier", odnosno stanovnik Indijane, a njegova supruga Karen je "kolibrić".

Inače, šifrovana imena za predsednički par Klinton bila su "Orao" i "Večno mlada" (evergreen), dok su Bušovi bili "Pionir" i "Tempo".

Barak Obama se zvao "Odmetnik", dok je Mišel bila "Renesansa". 

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA