≫ 

Otišla da napumpa usne, a vratila se sa kobasicama zbog kojih je pozililo njenoj majci i deci (FOTO)

Nepotrebno je reći, stvari se ovaj put nisu završile po planu, jer je tretman izazvao oticanje zbog čega je hospitalizovana a njena deca su doživela traumu kada su je videla

  • 13

Pre nego što je poslednji put otišla na estetsko povećanje usana, 24-godišnja Leona Omalej je četiri puta radila "estetsku intervenciju" usana na klinici.

Povećajte svoje usne za samo 30 sekundi i to potpuno bezbolno (VIDEO)

Kada su radili zahvate, Leona tvrdi, hirurzi nisu vodili računa o higijeni, nisu nosili rukavice a igle su držali u plastičnim kesama umesto u sterilnim. Koristili su neprikladne konce za zašivanje.

Nepotrebno je reći, stvari se ovaj put nisu završile po planu, jer je tretman izazvao oticanje zbog čega je hospitalizovana a njena deca su doživela traumu kada su je videla.

Ova mama je platila 180 dolara za kozmetičku operaciju, ali taj "jeftini poduhvat" koštao je mnogo više kada je rezultirao "kobasicama od usta".

- Izgledala sam kao Pit Burns. Kao da imam dve spojene kobasice na licu. Lice je počelo da mi otiče, a oči su mi suzile. Nisam mogla ni da govorim ni da pijem. Zvala sam hitnu pomoć a oni su poslali svoja kola, da bih završila u bolnici na šest sati gde su mi dali steroide. Nikada ništa slično nisam doživela, tresla sam se od straha -rekla je ona.

Kada je probala da uslika selfi bila je očajna, pomislila je "šta sam to uradila sebi".

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- U početku nisam ništa želela da kažem mami jer nije volela da radim te stvari. Ali na kraju sam morala. Kada me je videla pozlilo joj je. Moj dečko me je odgovarao od svega toga, najviše me je zabolelo kada su se moja deca prestravila kada su me videla, a nisam smela da ih pustim blizu tih užasnih usana - dodaje.

U zvaničnom izveštaju od prošle godine navodi se da je naglo porasla popularnost kozmetičkih operacija u Velikoj Britaniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nibrS

    8. februar 2017 | 13:08

    Baš ti lijepo stoje... Nebih ja tu ništa mijenjao...

  • Titograd

    8. februar 2017 | 12:42

    Razmažena deca! Od čega su se uplašila? Mama je kul! Valjda ih je nekada vodila u ZOO vrt pa su tamo videli kako izgledaju majmuni otpozadi.

  • Srpski jezik

    8. februar 2017 | 14:19

    Bila je mlada, lepa i glupa, a naročito ono treće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA