≫ 

RIJALITI TRAMPOVI kao "Kardašijanovi": Preko Bele kuće do multimilionskog biznisa, Melanija planira posebne poslove (VIDEO)

Do sada su se svi predsednici Amerike odricali privatnih poslova...

  • 2

Porodica Tramp koristi svoju novu poziciju, ali i Belu kuću na isti način kao što Kardašijanovi koriste svoj rijaliti, rekao je Independentu Norman Aizen, bivši Obamin etički savetnik iz Bele kuće.

Tramp promenio mišljenje: Sada želi saradnju sa Kinom, poslao pismo Si Đinpingu

Ovi navodi došli su nakon što su objavljeni dokumenti koji Melaniji Tramp dozvoljavaju da "razvija multi milionske biznis odnose" i poslove u okviru Bele kuće. Isti dokumenti pokazuju da ona nije odstupila od brojnih poslova koje je vodila pod svojim brendom "Melanija".

Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman

Etički stručnjaci su zabrinuti jer im deluje kao da prva dama želi da izvuče maksimalnu korist od svoje nove pozicije, koja bi zapravo trebala biti okrenuta humanističkim disciplinama i javnim poslovima u korist zajednice, čime se inače prve dame bave.

Aizen je naveo da prva dama nije bila u Vašingtonu od inauguracije, da se ne bavi državničkim poslovima prve dame, već je potpuno posvećena svom biznisu.

U pomenutim dokumentima stoji da "gospođa Tramp ima jedinstvenu priliku da kao izuzetno poznata i uspešna osoba napravi multi milionsku korporaciju, koja će pomoći napretku zemlje", međutim, advokat porodice Tramp, Čarls Harder negira da se radi o privatnom biznisu već da je sve to u interesu nacije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo je Melanijin odgovor na tvrdnje medija da je bila eskort dama. I težak je 150 miliona!

- Trampovi nemaju jasnu granicu između privatnih biznisa i javnog i državnog posla. Očigledno je da svoje pozicije koriste za razvoj svog biznisa. Svi prethodni predsednici su se odrekli svojih poslova u ime države, a ovaj sadašnji jedini to nije uradio - kaže Aizen.

Prema njegovim rečima jedino što Tramp jeste uradio je da je vođenje svoje imperije prebacio na svoje sinove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dusan

    10. februar 2017 | 02:07

    Pa sta je tu cudno? Mora da je uzeo pelcer od ovih nasih. I oni sve svoje poslove prebacili na zene, majke, svastike i ko zna koga, a sebe prikazu kao sirotinju.

  • Goran

    10. februar 2017 | 07:36

    Dal se Hilari odrekla love

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA