Oni su LOVCI NA PEDOFILE: Kada neko tera devojčicu na seks sa psom ili sa petoricom, odmah ga stiže TAMNA PRAVDA (VIDEO)

Kalun i Skot su do sada uhapsili 73 osumnjičenih muškarca, od čega je njih 42 osuđeno, a njih 20 već izdržavaju zatvorsku kaznu

  • 4

Dvojica hrabrih aktivista Udruženja "Tamna pravda" iz Njukastla, od oktobra 2014. kada su osnovali svoju organizaciju, pomažu policiji da pronađe pedofile i da ih izvede pred lice pravde.

Legenda o čuvenoj Mata Hari je SAMO MIT? Nove informacije bacaju senku na sve što znamo o njoj (FOTO) (VIDEO)

Kalun i Skot su do sada uhapsili 73 osumnjičenih, od čega je njih 42 osuđeno, a njih 20 već izdržavaju zatvorsku kaznu zbog svojih nedela.

Potencijalne prestupnike traže tako što na društvenim mrežama imaju lažne profile kao mladi dečaci ili devojčice, tinejdžeri.

Tako bivaju kontaktirani od strane onih koji sa njima žele seksualne usluge, pa zatim sa njima ugovaraju sastanak.

Umesto dece, na licu mesta pojavljuje se jedan od njih dvojice, koji u saradnji sa policijom imaju pravo da ih zadrže do dolaska nadležnih, koji ih zatim i zvanično privode i pokreću krivični postupak protiv njih.

Printskrin: Facebook/UNILAD Printskrin: Facebook/UNILAD - jedan od prestupnika

- Ovo je toliko bolesno, vi ne možete verovati čega sam se sve nagledao. Ponekad su od devojčica tražili da imaju seks sa kučićima ili da obećaju da će imati seks sa petoricom u isto vreme - priča jedan od dvojice heroja.

Printskrin: Facebook/UNILAD Printskrin: Facebook/UNILAD - uhapšeni pedofil

Na njihovom vebsajtu može se naći i baza podataka svih pedofila do kojih su uspeli doći, a kako izgleda jedno od njihovih hapšenja možete pogledati OVDE:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Iskreno

    13. februar 2017 | 15:18

    Svaka čast. A što to ne urade vlasti? Mogli bi i kod nas. Imamo brdo zaposlenih u tim bezbednostnim službama, koji ništa ne rade, pa eto da opravdaju platu, a i urade nešto korisno.

  • Перагеније

    14. februar 2017 | 14:22

    "73 osumnjičenih muškarca, od čega je njih 42 osuđeno, a njih 20 već izdržavaju zatvorsku kaznu"'- седи доле 1 из српског!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA