≫ 

Evo zašto treba da menjate frekvenciju dok slušate muziku. Ukoliko to ne radite, posledice su ozbiljne (VIDEO)

Neke teorije sugerišu da su nacisti usvojili ovakav režim nakon naučnih istraživanja koja su odredila koje frekvencije najbolje povećavaju strah i agresiju

  • 2

Frekvencija muzike koju slušamo se razlikuje, a ovo je objašnjenje zašto treba da promenite frekvenciju muzike koju slušate.

TAJNA PORUKA PUTINOVE VOJSKE: Rusi već godinama pokušavaju da razotkriju ovaj zvuk (VIDEO)

Većina svetske muzike ima frekvenciju A=440 Hz jer je Međunarodna organizacija standarda (ISO) odredila da je to najbolja frekvencija za muziku 1953. godine.

Ipak, dok gledate promenljivu, vibrirajuću prirodu univerzuma, moguće je da je ova frekvencija često disharmonična uz prirodnu rezonancu prirode i da možda generiše negativne efekte ljudskog ponašanja i svesti.

Neke teorije sugerišu da su nacisti usvojili ovakav režim nakon što su bili na čelu naučnog istraživanja i odredili koje frekvencije najbolje povećavaju strah i agresiju.

Kako god bilo, više zanimljivih studija pokazuje da određene frekvencije zaista izazivaju strah i agresiju više nego druge.

Istraživanja su pokazala da je dobra frenkvencija A-432 Hz. Za broj 432 Hz naučnici kažu da se uklapa sa univerzumom i da reflektuje planete našeg Sunčevog sistema.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    26. februar 2017 | 10:01

    Od 440 Hz me je zabolela glava... 432 Hz podnošljivije.

  • đorđe

    26. februar 2017 | 09:01

    zanimljivo meni ovo na 432 zvuči kao mali niži tonovi a trebali bi višlji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA