Posle Putina, i Tramp je čestitao ženama njihov dan, ali ne svim. Počeo je rusvaj na internetu! (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža su podsetili na ranije snimke njegovog obraćanja ženama, kao i komentare koje je upućivao na određene teme koje se tiču slabijeg pola

  • 5

Američki predsednik Donald Tramp ženama na Međunarodni dan žena posvetio je jedan tvit koji je pokrenuo diskusije na društvenim mrežama.

Putinova čestitka za 8. mart: Izgovorio je stihove zbog kojih će svaka žena zadrhtati (VIDEO)

- Osećam ogromno poštovanje prema ženama i tom mnoštvu uloga koje one izvršavaju, a koje su neobično važne za strukturu našeg društva i ekonomiju - napisao je Tramp na Tviteru.

Međutim, dok su jedni sasvim dobro prihvatili jednu u nizu čestitki na ovaj dan, drugi su ga još jednom nazvali "ženomrscem". Kako navode u svojim komentarima, izgleda da samo žene koje imaju važnu ulogu u ekonomiji i društvu zaslužuju čestitku i poštovanje, kada je Trampovo mišljenje u pitanju.

Neki korisnici društvenih mreža su podsetili na ranije snimke njegovog obraćanja ženama kao i komentare koje je upućivao na određene teme koje se tiču slabijeg pola.

Ono što je još zanimljivije što su u negativnim komentarima uglavnom muškarci imali da kažu nešto protiv ove čestitke.

Tramp je potom objavio još jedan tvit koji je imao ulogu da ipak malo "proširi njegovu ciljnu grupu".

 

Kako ste vi razumeli njegove čestitke? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pop

    8. mart 2017 | 18:15

    Zabole me uvo na koji nacin Tramp cestita osmi mart.Ja sam mojoj cestitao na najlepsi moguci nacin.

  • Zeljko

    8. mart 2017 | 17:03

    Trump je stvarno tramp. Covjek ima takav propuh u glavi da je cudo da je jos ziv...... Putin je stvarno svojom cestitkom ispao Oficir & Gentleman.

  • Anon

    8. mart 2017 | 21:40

    E da vreme je da Amerikanci dobiju ono u cemu su najbolji, a ziveli su na istom licemerstvu zadnjih 20 godina. Sad su odjednom postovaoci demokratije, zenskih prava, a unistili su toliko ljudi, toliko porodica, drzava, toliko zena, majki unesrecili da im je cudno sto Tramp nekom cestita isti taj! E to je ono sto nikad nece nauciti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA