≫ 

Pre 6 godina proglašena je za "najlepšu devojčicu na svetu", a evo kako danas izgleda ćerka poznatog fudbalera i glumice (FOTO)

Dok je odrastala postala je sve popularnija kao model, a veoma je praćena i na Instagramu

  • 9

Mladi francuski model Tajlin Blondu je 2011. godine proglašena za "najlepšu devojčicu na svetu". Ona je bila jedan od najtraženijih dečijih modela, a ta oblast je još uvek puna kontroverzi. Učestvovala je na snimanju za Vog kada je imala samo šest godina, što je izazvalo zabrinutost javnosti zbog korištećenja dece kao modela, kao to da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Šta se desilo sa najlepšom devojčicom na svetu: Preko noći je odrasla i izgleda kao da nema 5 godina (FOTO)

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, uveli su je u svet modelinga kada je imala samo četiri godine.

Ona je 2005. godine prošetala pistom na reviji Žan Pol Gotjea. Imala je prelepe plave oči i fotogenično lice, pa su svi pričali da će sigurno da izraste u prelepu ženu.

Međutim, mnogi ljudi su se pitali da li je modeling pravo zanimanje za devojčicu njenih godina. Neke zemlje su zabranile devojčicama mlađim od 16 godina da se bave modelingom.

Stres zbog posla i veliki pritisak je nešto sa čim dete u tom dobu ne bi trebalo da se suočava. Čak i mladi modeli svoj izgled stavljaju ispred svog zdravlja. Kako je počela da se bavi modelingom kao devojčica, njenu karijeru su pratile brojne kontroverze.

Njeno slikanje za Vog je pretrpelo brojne kritike jer su mnogi rekli da ona na tim slikama izgleda kao seksualni objekat.

Reprint: VOGUE enfants Reprint: VOGUE enfants

Psiholog Ema Grej je rekla da je ta slika čista suprotnost onome što detinjstvo treba da predstavlja.

Na kritike se oglasila i Tajlinina majka koja je rekla da jeste bila šokirana tokom snimanja ali da ju je više šokiralo to što je ogrlica koju je njena ćerka nosila vredela 3 miliona dolara. Pošto je u to vreme bila veoma mala, Tajlin nije dobila priliku da sama kaže šta misli o svemu tome.

Dok je odrastala postala je sve popularnija kao model, a veoma je praćena i na Instagramu.

Kada je napunila 14 godina pojavila se u katalozima modne agencije IMG Models, prenosi twentytwowords.com.

- Moj omiljeni deo posla je kada upoznajem nove fotografe i šminkere. Takođe volim da probam i novu odeću - rekla je ona za Tin Vog 2015. godine.

Međutim modeling nije njena jedina strast. Takođe želi da bude glumica kao i njena mama, pa se pojavila i u jednom francuskom filmu.

Kada su je pitali zašto je postala modela tako mlada njen odgovor je bio veoma jednostavan.

- Kejt Mos je počela da se bavi ovim poslom kada je imala 15 godina, tako da ne mislim da sam previše mlada. Kada imate dobru agenciju i ljude koji brinu o vama, sve je savršeno - rekla je ona.

U oktobru 2016. godine bila je na Nedelji mode u Parizu i dala je intervju za W magazin. Kada su je pitali šta će raditi posle ovog događaja ona je odgovorila da ide kući da se odmori za školu.

Iako ima samo 16 godina, čini se da čvrsto stoji na zemlji. A njene kontroverze iz detinjstva će uskoro zaseniti njeni novi poslovni uspesi.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vojislav

    9. mart 2017 | 15:36

    Lepota je jedno odelo koje cemo jednog dana svi skinuti zato se ne treba mnogo diviti

  • Harun

    9. mart 2017 | 14:15

    Sad je prelepa!!!

  • Anja

    9. mart 2017 | 16:46

    Prelepa je! Naslovna strana Voga - savršena fotografija. Liči na Milu Jovović.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA