≫ 

Zavirite unutar Atine, najskuplje jedrilice koja se trenutno prodaje: Košta 55 miliona evra i svaki je utopljen u jednom od bezobrazluka (VIDEO)

Atina je inače izgrađena 2004. godine u Kraljevskom Huisman brodogradilištu u Holandiji, a renovinarana je 2011. godine

  • 2

Najluksuznija jedrilica na svetu i četvrta najveća na svetu zove se Atina, duga je 28 metara i trenutno je na prodaju za tričavih 55 miliona evra.

Novosađanka dizajnira luksuzne jahte i avione: Pravi prostorije kakve možete videti samo u Holivudu (FOTO)

Printskrin: yachtcharterfleet.com Printskrin: yachtcharterfleet.com

Na ovoj jedrilici može optimalno da uživa desetoro ljudi i 21. člana posade, ali je pogodna i za veći broj osoba, budući da ima pet apartmana-kabina.

Unutrašnjost ovog broda je od skupog mahagonija, sa ogromnom bibliotekom koja se proteže preko celih zidova.

Foto: Wikipedia/Fosnez Foto: Wikipedia/Fosnez

Svaki apartman ima mermerni džakuzi i zaseban garderober, dok su zajedničke prostorije dve svečane sale za ručavanje, jedna na svakom kraju broda, raskošna terasa-bašta sa bazenom i ležaljkama za sunčanje i teretana.

Printskrin: Youtube/Yacht WoRLD Printskrin: Youtube/Yacht WoRLD

Sve prostorije raspoređene su na tri nivoa, a povezane su salonom u obliku mosta koji savršeno povezuje unutrašnjost broda.

Foto: Wikipedia/Fosnez Foto: Wikipedia/Fosnez

Atina je inače izgrađena 2004. godine u Kraljevskom Huisman brodogradilištu u Holandiji, a renovinarana je 2011. godine. Njenu unutrašnjost je dizajnirala kompanija "Rebeka Bredli unutrašnji dizajn" a predstavlja i svojevrsno čudo tehnologije, sa svojim dvostrukim gusenica-motorima koji mogu da razviju brzinu od 4.000 nautičkih milja na 10 čvorova.

Ovako izgleda njena unutrašnjost:

Ovaj ekstravagantni brod, koji je pokupio brojne svetske nagrade, trenutno plovi Karipskim morima pod zastavom Kajmanskih ostrva, ali je u agencijama izložen za prodaju i uskoro će napustiti ove vode, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA