Tverkovale iznad sanduka, polivali ih i pljeskali po guzama: Voleo je muziku i žene, pa su mu na sahranu doveli ove dve cice (VIDEO)

Veruje se da je ovaj čudni ispraćaj pokojnika upriličen u Venecueli ili Kolumbiji

  • 2

Bizaran video pojavio se na internetu a na njemu se mogu videti dve zgodne devojke kako tverkuju, i to ni manje ni više, nego iznad mrtvačkog sanduka.

PARADA PENISA: Mlade jašu džinovske penise, pevaju im i hvale ih. Ako ih samo dodirnu, to im donosi sreću (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Alëxtrafficdj Printskrin: Youtube/Alëxtrafficdj

Isprva samo jedna žena izvodi svoj seksi ples iznad kovčega a zatim joj se pridružuje i druga koja u jednom momentu svoje međunožje trlja o površinu mrtvačkog sanduka.

Dok one vrte guzama u regeton ritmu ostali ožalošćeni im zadižu suknjice, lupkaju ih po zadnjicama i polivaju ih vodom i ledom.

Printskrin: Youtube/Alëxtrafficdj Printskrin: Youtube/Alëxtrafficdj

Po svemu sudeći snimak se napravljen na ulici, a svi okupljeni su veseli, uživaju i zavodljivo plešu uz vesele zvuke. Kovčeg su stavili na dva motocikla a veruje se da je ovaj čudni ispraćaj pokojnika upriličen u Venecueli ili Kolumbiji.

Takođe se veruje da je razlog ovakve sahrane taj što je pokojnik jako voleo regeton muziku, pa su uz veselje i njegove omiljene zvuke želeli da ga isprate na večni počinak.

Video je postavljen na Fejsbuk pod imenom "Kada Brajan umre" a muziku uz koju su ožalošćeni plesali pravio je regeton umetnik Aleksio, prenosi Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Edo

    14. mart 2017 | 19:13

    Ma mogu vrtjeti koliko hoce, taj se vise ne dize.

  • Lav...

    14. mart 2017 | 22:54

    Mrdaj mala koliko hoces ja nejasem vise odoh na godisnji odmor ali nepovratni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA