Imamo pobednika, zaustavite sve rijalitije ikada: Takmičari pevaju dok ih žene ručno zadovoljavaju! (VIDEO 18+)

U jednom progranu muškarci obučeni u pelene gađaju paravan iza kojeg stoji gola devojka, u drugom muškarac peva dok ga žena ručno zadovoljava

  • 3

Mislite da su rijaliti programi koji se prikazuju na našim televizijama prepuni vulgarnosti i pornografije? U pravu ste, ali verovali ili ne, Japanci imaju neke još gore.

NATO traži statiste da glume čobane: Dnevnica je 120 evra, ali sam scenario je najstroži uslov

U Japanu, odakle potiču neki od najpopularnijih svetskih animiranih filmova i stripova, kao i simpatične televizijske igre kao što su "Nindža ratnik" i "Takešijev zamak" postoje i popularni programi u kojima su učesnici potpuno poniženi i svedeni na seksualne objekte.

Takva je na primer televizijska igra koja se zove "Skini devojku". O čemu se tu radi? Muškarci, obučeni u pelene gađaju mali paravan sa brojevima, iza kojeg stoji devojka. Svaki put kada pogode neki broj, devojka iza skine deo odeće.

Muškarce koji izgube u igri, odvuku u blato, mada realno govoreći u ovoj igri su svi gubitnici i muškarci u pelenama i devojke koje se skidaju i gledaoci i cela televizijska ekipa.

Sledeći primer je igra slobodno prevedena kao "Pevaj šta se dešava". U pitanju je takmičenje u karaokama, još jednom popularnom japanskom izvoznom proizvodu, ali sa obrtom. Naime dok muškarac peva, ili pokušava, jedna devojka ga ručno zadovoljava.

Za kraj vas upoznajemo sa "Ratovima orgazma". Jedan učesnik kaže da ga drugi učesnik neće dovesti do seksualnog vrhunca, a drugi tvrdi da će uspeti u tome. Sve se to dešava pred gledaocima u studiju. Nećemo ulaziti u detalje. Ukoliko vas baš jako zanima i kako to sve izgleda, guglajte.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ana

    31. mart 2017 | 08:40

    Marić će dobiti sjajne ideje...Ovi su luđi i prostiji i od njega.

  • Igor

    31. mart 2017 | 11:24

    Eto svezih ideja za novu sezonu parova ili farme.

  • daninilili

    31. mart 2017 | 12:03

    Ajde sto se folirate da vas ovaj vid zabave ne interesuje ne bi ni procitali sadrzaj teksta.Najveci moralisti naseg drustva po pravilu su se razvodili 4 puta ,imali supruga ili supruge i po 30 godina mladje,bili u paralelnim vezama i jos javno to iznosili.Veci je 'greh' imati 30 godina mladju suprugu nego se zabavljati na ovaj nacin. Dogle smo dogurali vidi se od toga da smo od decka i devojke ,muza i zene napravili partnere. iz priloga se vidi sta su to partnerski odnosi . Tacka i tisina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA