Skandal u najavi: Istina o devojci princa Harija šokiraće kraljevsku porodicu

Knjiga pod imenom "The Dairy of Princess Pushy's Sister" (Dnevnik princezine napadne sestre) očigledno neće biti previše laskava prema 35-godišnjoj glumici Megan Markl koja je u vezi sa Harijem

  • 1

Ljubav princa Harija i glumice Megan Markl mogla bi da se nađe u krizi nakon što njena sestra Samanta Grant objavi knjigu u kojoj će, kako tvrdi, raskrinkati svoju polusestru i opisati kako je bilo živeti sa njom.

Misterija kraljevske porodice stara 33 godine konačno rešena: Evo ko je pravi otac princa Harija!

Knjiga je nazvana "The Dairy of Princess Pushy's Sister" (Dnevnik princezine napadne sestre) i očigledno je da neće biti previše laskava prema 35-godišnjoj glumici.

Samanta ima 52 godine, boluje od multiple skleroze i nalazi se u invalidskim kolicima, a na Tviteru je progovorila o knjizi.

Možda kad bude zrelija i bude čitala knjigu, razumeće šta je uradila. Neće joj se svideti neke stvari koje će pročitati - napisala je Samanta.

Megan navodno nikad nije porodici davala podršku, a polusestra je opisuje kao narcisoidnu i sebičnu, piše Daily Mail.

Navodno je još kao dete gledala razne programe o kraljevskim porodicama i htela je da postane princeza, a jedini cilj joj je bio da se popne na društvenoj lestvici. Polusestru je navodno odbacila pre devet godina, a sad Samanta preti da će kraljevska porodica biti zgrožena onim što je Megan učinila svojoj porodici. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA