Čudo u hramu u Jerusalimu: Vernici fotografisali Hristove otvorene oči na Svetom krstu na Golgoti, strahuju da je to loš znak (FOTO)

Ranije su se dešavale slične neobične situacije

  • 4
Foto: pravme.ru Foto: pravme.ru

Za pravoslavne hrišćane pojava čuda predstavlja znak Božjeg prisustva uvek i svuda. Veruju da se Gospod preko njih obraća, ali i da daje određena upozorenja. Ovde možete pogledati fotografiju Krsta Gospodnjeg na Golgoti u hramu Groba Gospodnjeg u Jerusalimu koja je urađena pre nekoliko dana. Naime, kako tvrde ruski mediji, navodno se na njoj može videti da je Spasitelj otvorio oči.

Obnovljen Isusov grob u Jerusalimu: Fantastičan pogled posle uloženih 4 miliona dolara

Foto: pravme.ru Foto: pravme.ru

Informacija koja je stigla je navodno potvrđena od strane sestara iz našeg manastira u Svetoj Zemlji. I kao se tvrdi, ovo nije prvo čudo koje se desilo u poslednje vreme u Svetoj Zemlji.

Ranije su se dešavale slične neobične situacije,  prenosi pravme.ru.

1. Obična papirna ikona koja obilno mirotoči, na kojoj je izobražen Spasitelj, otvorenih očiju se nalazi u Vitlejemu i čuva je iguman Gornenskog manastira Georgij.

Foto: pravme.ru Foto: pravme.ru

2. Mati je preživela opaku bolest i mi smo se svi molili Svetiteljima za njeno ozdravljenje. Mi smo uočili, kada smo se molili gledajući na ikonu Bogorodice kako je otvorila oči. Sada je ta ikona veoma nastradala od požara.

Foto: pravme.ru Foto: pravme.ru

Da li verujete u ovo čudo i da ono predskazuje apokaliptične događajw? Ili su slike možda pogrešno protumačene?

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA