Prokletstvo Moćnih rendžera: Kobne sudbine glumaca iz poznate serije. Neki su ubili, dok su druge ubijale stravične bolesti (VIDEO)

Glumci koji su igrali "moćne rendžere" imali su strašne sudbine nakon što se završilo snimanje čuvene serije

  • 5

Moćni rendžeri su bili omiljeni superjunaci deci koja su odrastala devedesetih godina. Njihove supermoći, odela i borba protiv čudovišta bilo je ono što je privlačilo klince širom planete da gledaju svaku epizode ove serije. Međutim, čuveni "moćni rendžeri" koje smo obožavali imali su prilično teške sudbine nakon serije, a neki od njih su čak i tragično završili svoj život.

U nastavku pogledajte šta se sve desilo sa junacima uz koje smo odrastali.

MOĆNI RENDŽERI VIŠE NE IZGLEDAJU OVAKO: Sad noseštikle, a tek da vidite šta im je na grudima!

Crni "moćni rendžer" 

Glumac Valter Džouns koji je igrao crnog "moćnog rendžera" nije imao srednji prst na levoj ruci.

Naravno, mnogi fanovi ove serije to nisu ni primetili zato što rendžeri uvek nose rukavice. Međutim, crni "moćni rendžer" je srednji prst izgubio u nesreći kada je imao četiri godine.

Žuti "moćni rendžer" je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Glumica Tuj Treng je igrala žutog "moćnog rendžera". Nažalost, ova glumica je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je imala 27 godina.

Zelenom "moćnom rendžeru" Tomiju je umro brat

Džejson Dejvid Frenk je igrao zelenog "moćnog rendžera" koji je kasnije postao beli "rendžer". On nije prisustvovao sahrani svoje koleginice Tuj Treng jer je bio na sahrani rođenog brata koji je sa 29 godina umro od nepoznate bolesti.

Plavi moćni "moćni rendžer" je bio gej

Dejvid Jost tumačio je ulogu plavog "moćnog rendžera" koji je bio poznatiji kao Bili. Jost je igrao plavog "moćnog rendžera" do 1996. godine i bio je najduži član ove serije. Međutim, 1996. godine odlučio je da napusti seriju, a fanovi su verovali da je to zbog malog honora. Međutim, plavi "moćni rendžer" je bio zlostavljan od kolega zbog svoje seksualne orijentacije.

On je čak i doživeo nekoliko nervnih slomova, završio je u bolnici i na oporavku, ali je na kraju ipak rešio da napusti seriju.

Crveni "moćni rendžer" u seriji "Power Ranger Wild Force" ubio je svog cimera samurajskim mačem

Rikardo Medina Mlađi igrao je crvenog "moćnog rendžera" u pomenutoj seriji, a on je prošlog meseca proglašen krivim za ubistvo svog cimera kojeg je mačem izbo na smrt.

Zordan je umro od srčane aneurizme

Čuvenog Zordana igrao je Robert L Menhent koji je u 43. godini iznenada preminuo od srčane aneurizme.

Zloća Rita Repulsa umrla je od raka

Zlu Ritu Repulsu mrzeli su svi fanovi "moćnih rendžera" jer im je ona bila glavna protivnica. Nju je igrala Japanka Mačiko Soga koja je u 68. godini umrla od raka pankreasa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA