Sve Putinove ljubavi: Fatalan po svoje sunarodnice i veliki zavodnik, a sa jednom je snimio i pornić (FOTO) (VIDEO)

Da je Putin magnet za žene, pokazale su i ruske estradne zvezde, a reči jedne pesme najbolje pokazuju koliko je Ruskinjama predsednik fatalan

  • 15

Pre pet godina, Rusiju je zapanjio kalendar sa manekenkama za donji veš - 12 oskudno odevenih starleta sa kalendara poslalo je poruku: “Predsedniče, srećan rođendan!”. Vladimir Putin godinama je negovao imidž neporočnog porodičnog čoveka. Izgledao je kao neki Aljoša Karamazov, lik iz brojne galerije svetaca Dostojevskog, blaženik kojeg zanimaju samo Rusija, avioni, podmornice, lov na tigrove i moralne vrline.

 

Tajna Putinovih golih i opasnih fotografija: Zapad otkrio šta je čudno na ovim slikama i koja je skrivena poruka Rusa (FOTO) (VIDEO)

 

Njegova supruga Ljudmila nikad se nije pojavljivala u javnosti, pa je ruska javnost prepričavala vic prema kojem ona živi u podzemnom manastiru na estonsko-ruskoj granici, tamo gde je udobnije belim medvedima nego ljudima. Ipak, ta se pretpostavka vremenom u celosti raspala.

 

Najpoznatija žena koju pripisuju Vladimiru Putinu je operska pevačica Ana Netrebko. Ona je najveća ženska ruska superzvezda.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Putin je Netrebkovoj stalno poklanjao cveće

 

Putin ju je nazivao “jednom od najvećih zvezda svetske operske scene” i time dao povoda zlim jezicima. Stalno je posećivao njene nastupe i dodeljivao joj nagrade pa je najpre Rusija počela da šuška o ljubavi, a onda i ostatak sveta. Ali kad se Netrebko udala i dobila dete, ogovaranja su prestala. Netrebko se venčala za operskog pevača, svog kolegu, tenora.

 

Foto: Instagram/zakharova_sveta

Foto: Instagram/zakharova_sveta

 

Čini se da su mnoge glasine rađale na relaciji između Kremlja i Boljšoj teatra. Primabalerina Boljšoja Svetlana Zaharova postala je, recimo, članica Saveta za kulturu predsednika Rusije. Zaharova je više puta javno rekla da mnogo toga duguje Putinu koji joj je - baš kao i Netrebkovoj - poklanjao cveće posle svakog nastupa.

 

Foto: Instagram/zakharova_sveta

Foto: Instagram/zakharova_sveta

 

Gimnastičarku Alinu otkrio je Ramazan Kadirović

 

Tračevima je svojevremeno doprineo i čečenski predsednik Ramzan Kadirov koji je 2008. godine Putinovoj - tada jedinoj supruzi Ljudmili - na Tviteru čestitao rođendan nazvavši je “prvom ženom”. To je značilo da postoji i druga, a možda i druge. Tada se počelo javno pisati o vezi Putina i gimnastičarke Aline Kabajeve.

 

Uticajni list Korespondent objavio je čak i vest da se Putin verio sa Alinom. Ali, jedan poziv menja sve - vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila sa Putinom.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Kad se Kabajeva pojavila na naslovnici ruskog Voga, rekla je da joj je dečak nećak, ali joj niko nije poverovao. Ipak, Alina je posle navodno zaista razorila brak Putinovih. Vladimir Putin navodno dobio i ćerku sa ruskom ljepoticom, sa kojom već navodno ima trogodišnjeg sina.

 

Kabajeva je inače prestala da se bavi sportom, a nakon toga postala je zastupnica u Dumi, javio je New York Post.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Svojevremeno se među Putinovim ljubavnicama, stvarnim ili pripisanim, našla i Jana Lapikova, njegov lični fotograf. Ona je bila manekenka za donji veš i finalistkinja izbora za Mis Moskve. Prema službenoj biografiji Kremlja, ona je beležila “najznačajnije intimne trenutke iz života Vladimira Vladimiroviča”, a izabrana je, kako se izrazio Dmitrij Peskov, Putinov portparol, zato što je “odličan fotograf, a ne zbog njenih ženskih atributa”.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Najteža indiskrecija o njegovu seksualnom životu, pre razvoda, bila je ona o navodnom snimku kojim ga ucenjuju. Vladimir Putin je navodno otkrio bivšem državnom advokatu Juriju Skuratovu kako postoji snimak na kom je on snimljen u scenama seksa. Ovaj detalj opisan je u knjizi Borisa Reitčustera, Putinovog biografa, čija je knjiga “Putin - kuda vodi Rusiju” svojevremeno bila veliki hit. Vladimir Putin bio je u vreme Borisa Jeljcina šef tajne službe u Petrogradu.

 

Novi parfem za žene inspirisan Putinom: "Russian woman" košta 200 evra i prodaje se samo u 1.500 primeraka

 

Sakupljao je, vrlo uspešno, kompromitirajuće materijale o Jeljcinovim političkim protivnicima. Državnog advokata Putinovi su agenti snimili u orgijanju sa dve prostitutke, a to je Putin iskoristio da ga uceni kako bi napustio položaj. Skuratov je istraživao kako se obogatila Jeljcinova porodica, ali je, pod snagom Putinovih “argumenata”, odstupio.

 

Putin je navodno ovaj detalj o sebi priznao Skuratovu tokom razgovora u kojem ga je prisilio na ostavku, ali nije rekao da li je snimljen sa prostitutkama ili nekim drugim ženama. Film do sada nije javno prikazan. Reitčuster tvrdi da se snimci seksa današnjeg ruskog predsednika nalaze u sefu Tatjane Jeljcin, ćerke Borisa Jeljcina. Nekoliko kopija navodno je sklonjeno u različitim bankama u zapadnoj Evropi, prenosi Express.hr.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Kao špijun u Nemačkoj Putin se nije proslavio

 

Vladimir Putin veći deo mladosti proveo je kao špijun u bivšoj Istočnoj Nemačkoj (DDR). Putin je ušao u KGB 1975.godine, odmah nakon diplomiranja. Kraće vreme radio je u protivobaveštajnom odeljenju, nakon čega je prebačen u Prvu upravu.

 

PUTINOV ŠPIJUNSKI ŽIVOT U DREZDENU: Jedna noć Vladimira Vladimiroviča koja je promenila tok istorije (FOTO)

 

Dobio je zadatak da prati strance i konzularne službenike u Lenjingradu, današnjem Sankt Peterburgu. Od 1985. do 1990. bio je na zadatku u Drezdenu. Imao je lažni identitet. Radio je kao prevodilac i tumač. Sa zloglasnom Stasi, tajnom službom socijalističke Nemačke, koordinirao je vrbovanje stranaca koji su bili upisani na Tehnički univerzitet u Drezdenu. Zamisao je bila da se mladi studenti privole na saradnju sa SSSR-om, kako bi jednog dana, iz SAD, špijunirali za Ruse...

 

Vladimir Putin u uniformi KGB-a. Foto: Wikipedia/ Kremlin.ru

Vladimir Putin u uniformi KGB-a. Foto: Wikipedia/ Kremlin.ru

 

Putinov biograf Maša Gesen najuverljivije je osporio imidž “KGB-ovog špijunskog majstora”. Putin i njegove kolege uglavnom su prikupljali novinske članke, koji su doprinosili rastu planine beskorisnih informacija proizvedenih od strane KGB-a. Bivši agenti procenuju da su proveli tri četvrtine svog vremena u pisanju izveštaja.

 

Putinov najveći uspeh u Drezdenu svodi se na to da je od poručnika američke vojske kupio neklasifikovan vojni priručnik za 800 nemačkih maraka. Prema tajnom izveštaju nemačke službe BND, Vladimir Putin je kao špijun KGB-a u Drezdenu imao više ljubavnih afera.

 

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

 

Dosije prikazuje i njegov odnos prema supruzi Ljudmili. Navodno se jedna nemačka agentica sprijateljila sa Putinovom suprugom, koja joj je otvorila srce i pričala o braku.

 

Putinova supruga je tada navodno priznala da je njen suprug sklon nasilju i da ju je čak i udario. Nije krila sumnju da je Vladimir imao ljubavnice.

 

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

 

Na pitanje novinara nemačkog Sterna kako bivši kancelar Gerhard Šreder veruje da je Putin istinski demokrata, Putin je odgovorio: “To je istina, ali ima nešto zbilja žalosno sa tim u vezi. Ja sam danas jedini pravi demokrata na svetu. Pogledajte Gvantanamo, pogledajte batinanje demonstranata po zapadnoj Evropi, pa će vam biti jasno o čemu govorim. Otkako je Gandi umro, čovek više nema sa kim pošteno da porazgovara"...

 

Nakon prvog sastanka sa Putinom u Ljubljani 2001. Buš mlađi oduševio se šarmom ruskog predsednika.

 

- Gledao sam u oči tog čoveka i video mu dušu - rekao je Džordž Buš.

 

Vladimir Putin je čovek koji u ključnim trenucima karijere zna da upotrebi govor običnog čoveka, razumljiv svačijem uhu, ali zna i da bude oštar kad najavljuje obračun sa teroristima.

 

Foto-montaža: Wikimedia Rob Schleiffert/Russian Ministry of Defence/cell105, Tanjug/AP

Foto-montaža: Wikimedia Rob Schleiffert/Russian Ministry of Defence/cell105, Tanjug/AP

 

U bivšoj Istočnoj Nemačkoj navodno je ostavio vanbračno dete

 

Nemačka štampa opako je napadala ruskog predsednika. Neko vreme čak su objavljivali tekstove u kojima je Putin prozivan zbog promiskuiteta i nasilja. Navodno je iza sebe ostavio i vanbračno dete. Ti su podaci dobro čuvani, ako je verovati Bildu, u arhivama tajne policije, prenosi Express.hr.

 

- Ovaj dosije samo podgreva glasine koje su se nekada mogle čuti, a to je da je Putin napustio Istočnu Nemačku u proljeće 1990. godine i da je u Drezdenu ostavio i vanbračno dete, koje je rodila jedna od njegovih ljubavnica - napisao je Bild.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Ljudmila Putin jednom je ruskim novinarima rekla: “Barem me ne tuče.” Putin je jednom prijatelju priznao: “Onaj ko sa Ljudmilom izdrži tri nedelje zaslužuje spomenik.”

 

Šta je istina o Putinovom ljubavnom životu, a šta deo brižno izrađivanog mita o nadčoveku? To ne možemo sa sigurnošću znati. Zanimljivo, sve metode izgradnje njegovog imidža su, zapravo, zapadne.

 

Kult Putinove ličnosti se neguje širom Rusije, od Kremlja, preko ruskih medija do zadnjeg okruga koji predsednik često posećuje mlaznim vojnim avionom kojim sam upravlja.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Da je Putin magnet za žene, pokazale su i ruske estradne zvezde. Dve Ruskinje napisale su pesmu “Putine, oplodi me”, koja je ubrzo postala hit. Reči “Takvoga kao Putin, koji ne ostavlja, i koji ne pije, takvoga kao Putin želim i ja...” najbolje pokazuju koliko je Ruskinjama predsednik fatalan.

 

No takva slika o njemu je nepopravljivo narušena. Putin je ostavio ženu, ali pesma o njemu je ostala...

 

Poslušajte pesmu:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Žorž

    10. april 2017 | 15:27

    Ima li Melanije na spisku, ili će se kasnije naći na njemu?

  • mb

    10. april 2017 | 15:00

    Svaka mu čast i ja bih menjao da sam kao on

  • Vuk

    10. april 2017 | 16:52

    A šta je to magnet na njemu. Po izgledu je ispod proseka. Jedino ako je titula i pitanju. A žene bi i sa crnim đavolom samo da se okoriste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA