PERA ŽDERA: Pojeo 68 hot dogova za deset minuta - osvojio 100 hiljada dolara! (VIDEO)

Svog glavnog rivala je nadmašio za čak 16 "vrućih viršli", uz prisustvo nekoliko desetina hiljada gledalaca, na takmičenju sa 97 godina dugom tradicijom

  • 0

Džoi "Vilica" Česnat osvojio je šestu uzastopnu titulu na tradicionalnom takmičenju u brzom jedenju hot dogova, koje se svakog 4. jula - kada Amerika slavi svoj Dan nezavisnosti - održava na Koni Ajlendu u Njujorku, i, uz to, oborio i lični rekord.

Prošle godine je ovu laskavu titulu osvojio pojevši 62 hot doga. Ove godine, međutim, svog glavnog rivala je prešišao za čak 16 viršli, smazavši 68 za samo deset minuta i osvojivši 100 hiljada dolara i žuti pojas umazan senfom. Sada je miran godinu dana, do sledećeg takmičenja - ne mora ništa ni da radi, osim da se priprema za iduće nadmetanje.

- Osećam se odlično, ovo je velika pobeda. Dao sam sve od sebe, i već jedva čekam sledeću godinu - rekao je on novinarima nakon nadmetanja.

Takmičenje - poznato kao "Nejtanovo čuveno četvorojulovsko međunarodno takmičenje u brzom jedenju hot dogova" - tradicija je ovog grada duga već 97 godina, i svake godine privlači na desetine hiljada gledalaca. Ljudi jednostavno vole proždrljivost.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA