PUNE RUKE POSLA: Masturbira dok vozi i nabada se na plastični pištolj!

Svedoci celog bizarnog događaja su bili policajac, koji ga je kaznio zbog nepristojnog ponašanja i vozač kamiona, koji ga je "ugledao" na semaforu

  • 1

Rober Kejsi (49) sa Floride, uočen je kako vozi džip potpuno go i u isto vreme masturbira! Naime, vozač je jednom rukom držao volan, a drugom masturbirao, dok mu je u zadnjici bio naboden plastični pištolj na vodu!

Poznato je da vozači kače slike golih žena unutar kamiona, mnogo se svađaju i psuju tokom puta, ali ovaj slučaj je unikatan i to na bizaran način. Svedok ovog nesvakidašnjeg prizora bio je vozač kamiona, koji je na semaforu u susednoj traci ugledao golog Kejsija kako masturbira i vozi! Zatečen, vozač je ovu situaciju policiji prijavio kao "izuzetno uznemirujuću".

Par kilometara od semafora, Kejsija je zbog prijave zaustavila policija, navodno zbog brze vožnje. Upitavši ga zašto vozi go, policajac je dobio odgovor da mu je to "sastavni deo terapije". Misleći da je sve video, policajcu je dodatni šok bio izlazak muškarca iz kamiona i prizor gde muškarcu iz zadnjice viri plastični pištolj.

Bez obzira na opravdanost slučaja zbog "terapije", vozač  je kažnjen za nepristojno i lacsivno ponašanje.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • beskoni

    6. jul 2012 | 15:40

    Zasto mu policajac nije ponudio svoj pistolj umesto plasticnog pa da stvar bude jasnija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA