TUGA BOŽIJA: Beba rođena sa dve glave i dva vrata (FOTO)

Pajal Rani iz Indije rodila je devojčicu sa dve glave i dva vrata, koja, prema rečima lekara, zahteva detaljno medicinsko ispitivanje. Roditelji, međutim, to ne dozvoljavaju

  • 0

Žena iz Indije rodila je dete sa dve glave u privatnoj bolnici u Muktsaru, javili su indijski mediji. Pajal Rani, žena Mikis Subašija iz Indije, porodila se juče, a lekari su, nakon što su je porodili carskim rezom, ostali u šoku. Dete je rođeno sa dve glave i dva vrata povezanim jednim trupom.

Novorođenče se nalazi na detaljnom ispitivanju u bolnici, a lekari su rekli da je stanje bebe po rođenju bilo kritično.

- Mislili smo da neće preživeti, roditeljima smo rekli da ako preživi 24 sata, najbolje je da je pošalju na detaljno ispitivanje - rekao je dr Mukeš Bansal.

Beba rođena sa dve glave i dva vrata je ženskog pola. Prema rečima lekara, beba je rođena sa tri kilograma i njeni unutrašnji organi normalno funkcionišu.

- Po rođenju deteta pitali smo roditelje za dozvolu da dete pregledaju specijalisti, ali su oni odlučili da je nakon rutinskog pregleda vode kući - dodao je doktor.

Beba je fenomen u Indiji, ali ovo nije prvi slučaj rođenja deteta sa dve glave. Pre šest meseci doktori su imali slučaj mrtvorođene bebe sa dve glave.

(I. D.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA