Devojčicu je u toku noći zabolela ruka, kada je otvorila oči - videla je ogromnog pitona (VIDEO)

  • 0

Gabi Petigru je čudom preživela nakon što joj se piton od dva i po metra tokom noći ušunjao u šator i obmotao oko ruke. Strašna situacija dogodila se u australijskom Kvinslendu, odnosno na otoku Moreton, na koji je Gabina porodica otišla kako bi uživala u prirodi.

Najužasnija moguća smrt: Piton progutao mladića (25), životinju rasporili da bi izvadili telo

Tokom noći devetogodišnju devojčicu probudila je strašna bol u ruci, a kada je otvorila oči, videla je ogromnu zmiju kako joj se obmotala oko ruke i pritiska je. Uspela je samo izgovoriti ''upomoć'', nakon čega se njen otac probudio i jedva je spasao.

- Sećam se samo da sam se probudila i ostala u šoku kada sam ugledala zmiju oko moje ruke. Stiskala je moju ruku i bila je užasno teška, ali nije me toliko bolelo dok me nije ugrizla – ispričala je Gabi.

Njen otac Simon Petigru ispričao je kako je piton bio toliko težak da devojčica nije mogla ni ustati i osloboditi se.

- Što smo više pokušavali skloniti ga s ruke, to je on jače grizao. Nisam znao šta učiniti, pa sam ga uzeo za čeljust i jednostavno je rastvorio - ispričao je otac. U toj borbi, opasna zmija je i njega ugrizla, ali ti ugrizi nisu bili kobni jer pitoni nisu otrovni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA