PROFESORKE U HALTERIMA: Učite kineski na seksi način! (VIDEO)

Sexymandarin.com je onlajn škola u kojoj "predavanja" drže profesorke odevene samo u seksi veš i podvezice. Polaznici ističu da na ovaj način brže uče jezik jer se reči "pre zapamte" kada ih izgovori seksi profesorka

  • 0

Mandarinski jezik smatra se jednim od najkomplikovanijim za učenje: međutim, Kaori Kikući iz Kine našao je način da učenje mnogima olakša. Naime, Kikući je angažovao seksi profesorke koji putem onlajn škole predaju mandarinski.

Sexymandarin.com je onlajn škola u kojoj "predavanja" drže profesorke odevene u seksi veš i podvezice . Škola je pokrenuta u decembru 2011 i od tada je "seksi mandarinski" postao pravi hit na internetu.

Polaznici ističu da je ovo zabavniji način učenja jezika.

- Kada uzmete rečnik i počete da učite, to je veoma dosadno, mnogo je bolja varijanta kad te iste reči koje čitate u rečniku izgovori seksi profesorka. Bolje se pamti - poručuje jedan od polaznika.

Vu Ju, jedna od seksi profesorki, istakla je da učenje jezika na ovaj način jeste interesantno, ali je malo neozbiljno.

- Čitava onlajn škola je osmišljena kao dobar marketing za sajt i osnove mandarinskog zaista mogu da se nauče. Ali ovo nije mesto za ozbiljno učenje jezika, ipak mi malo dekocentrišemo polaznike - poručila je Ju.

Pogledajte promo video onlajn škole mandarinskog:

Ovako izgleda jedna od lekcija mandarinskog:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA