≫ 

Brutalna tuča na Ostrvu: Dvojica su krenula na jednog, nije im pomogla ni bejzbol palica (VIDEO)

Besan, izašao je i iz gepeka izvadio bejzbol palicu

  • 7

Nekim ljudima baš malo treba da pobesne. Da li je do gužve u saobraćaju, sirena koje vas upozoravaju da ste previše spori ili bahati ili vam je samo loš dan. Vozač prvog automobila, koji je stao pre skretanja je, verovatno, bio iznerviran trubljenjem iz auta iza njega. Besan, izašao je i iz gepeka izvadio bejzbol palicu. Prišao je vozaču u drugom autu, nešto mu dobacio i potom mu razbio migavac.

Siledžija iz crne limuzine hteo da se obračuna sa dekom, to mu je bila najveća greška u životu (VIDEO)

Vozač drugog automobila je ne časeći časa izašao i krenuo ka momku sa palicom. Mora da je ovome bio dovoljan jedan pogled na lice vozača, jer se povlačio sve vreme dok je čovek išao ka njemu. Zamahnuo je palicom da udari čoveka, promašio i onda ga je vozač najstrašnije "patosirao" u travu pored puta. Dok traje snimak iz trećeg auta, mladić na travi se ne mrda.

Tada iz prvog auta izleće još jedan mladić, rešen da osveti drugara. Zaleće se u stomak "boksera", sve vreme ga udarajući u auto. U makljanju su završili na zemlji, a potom je vozač viđen kako davi drugog momka. Onesvestio ga je, pustio da padne, a on nonšalantno ušao u auto, obišao automobil dvojice momaka i nastavio svoj put.

Kako su, u krajnjem ishodu, prošla oba momka, ostalo je nedorečeno. Inače, sve vreme koliko traje snimak čuju se komentari iz auta odakle se tuča snima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA