Melanija je sijala kao zlato u žutoj svili, a svi su uhvatili osmeh premijera Australije koji nije mogao da skine pogled sa nje (FOTO)

Ono što je bilo posebno zanimljivo jeste da navodno ni premijer Australije nije mogao da odoli njenim čarima

  • 0

Prva dama Melanija Tramp blistala je u nacionalnoj boji Australije, kada se njen muž u četvrtak u Njujorku sastao sa premijerom Australije Malkolmom Turnbulom. Predsednik SAD Donald Tramp obeležio je 75. godišnjicu bitke za Koralno more koju su SAD i Australija vodile protiv Japana tokom Drugog svetskog rata. Trampu su društvo na ovoj svečanosti pravile supruga Melanija i mlađa ćerka Tifani Tramp, a čitav događaj se odigrao na brodu Muzeja mora, vazduha i svemira.

Melanija pokopala Trampa samo jednim lajkom: Svi pričaju da je ovaj potez na korak od razvoda!

Da je prva dama SAD uvek u centru pažnje gde god da se pojavi najbolje je pokazala ova manifestacija. Ona je prosto plenila u žutoj svilenoj "Dior" haljini, a prema brojnim komentarima i pogledima izgleda da je uspela da zaseni sve prisutne.

Ono što je bilo posebno zanimljivo jeste da navono ni premijer Australije nije mogao da odoli njenim čarima.

Ova fotografija je preplavila društvene mreže i mnogi komentarišu da Malkolm Turnbul nije mogao da skloni pogled sa zanosne Melanije koja je čitave večeri prosto blistala.

Da stvar bude još gora sve se to odvijalo dok je njegova supruga Lusi stajala pored njega.

Bilo je i onih koji su stali u njegovu odbranu, istakavši da premijer nije gledao Melaniju već da je posmatrao nešto što se odvijalo ispred prve dame SAD, a da je u tom pravcu gledala i njegova supruga.

Tramp je u Njujorku proveo nekoliko sati, a pre sastanka sa premijerom Australije posetio je svoj dom u Tramp kuli, prenosi Dejli Mejl.

Pre ove svečane manifestacije Tramp i Turnbul su imali zvaničan sastanak, a predsednik SAD je tom prilikom rekao da voli Australiju i da njihove dve zemlje imaju fantastičnu vezu, prenosi nine.com.au.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tokom susreta nastavio je da hvali Australiju istučući da je to "jedno od najlepših mesta na svetu, i da će uskoro doći u posetu", na šta mu je premijer Turnbul odgovorio da se "raduje tome".

Premijer Australije je naveo da SAD i njegova zemlja moraju zajedno da se odupru prokacijama Severne Koreje.

- Borimo se zajedno u Iraku i Avganistanu kako bi pobedili terorizam koji uništava naš način života - rekao je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA