Čuveni kuvar je jednom rečenicom razbesneo ceo Balkan: A u istom danu su se pojavili snimci njegove gole zadnjice (FOTO) (VIDEO)

Gordon Remzi se pored pored ovih golih snimaka našao u žiži interesovanja i zbog komentara o bureku, koja se neće svideti našem regionu

  • 17

Čuveni kuvar Gordon Remzi je poznat po brutalno iskrenim komentarima vezane za hranu čije slike ljudi dele na društvenim mrežama, a ovaj put je na red došao i burek sa sirom, a ono što je rekao za ovo jelo razbesnelo je ceo region. Ovaj incident na Tviteru se desio ubrzo nakon što su u javnost procureli snimci golog Gordona Remzija.

Čuveni kuvar samleo prste u blenderu! Publika u studiju ostala u šoku (VIDEO)

- Hej, Gordone, što misliš o mom bureku sa sirom? - napisao je jedan mladić na Tviteru uz priloženu fotografiju.

Međutim, dobio je odgovor koji nije očekivao i koji je razbesneo čitav Balkan.

Čuveni kuvar mu je odgovorio da njegov burek izgleda kao "džinovsko govno". Taj njegov komentar je ubrzo skupio preko 7.000 lajkova i skoro 3.000 ritvitova.

Naravno da nisu izostali ni komentari druge vrste, jer je određen broj korisnika društvenih mreža bio šokiran njegovim brutalnim odgovorom.

- Hajde ćuti, nemaš ti pojma - glasi komentar, dok mu je jedna korisnica napisala da je upravo izgubila poštovanje prema njemu.

Kao da ceo ovaj incident nije bio dovoljan beskompromisnom kuvaru, već su u javnost procureli i snimci njegove gole pozadine. Naime, on je jednom prilikom izjavio da se nikada nije skinuo pred kamerama, međutim pojavili su se stari snimci koji govore suprotno.

Dok je kuvar radio emisiju "Hotel Hell" nastali su video zapisi na kojima se može videti njegova gola zadnjica, prenosi San.

Otac četvoro dece je priznao da se skinuo, ali je istakao da je to bilo neophodno za program. Gordon je snimljen kako se tušira i kupa u kadi, a penom je pokušao da pokrije svoje intimne delove.

Pogledajte snimke:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    12. maj 2017 | 13:25

    On neka jede ono na šta je pomislio, a mi ćemo naš burek i dalje.

  • Јасмина

    12. maj 2017 | 14:23

    "Брутално"одвратан и неумесан коментар.Али,што се тиче бурека,заиста је тешко наићи на прави,домаћи..Сада пекаре ничу к'о печурке,и већином се баве профитом,не и квалитетом..

  • vida

    12. maj 2017 | 19:52

    Nije u pitanju burek,vec banica.Sta zna glupi Amer sta je balkanski specijalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA