Žrtva srpskog ku*čenja (FOTO)

Naučno-istorijsko sagledavanje situacije u kojoj se nalazimo

  • 15

Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne, a među njima, naravno, i Srbe. I reče Bog Srbima:

-Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom, neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova! I još reče Bog: "Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg!"

I tako Srbi godinama hodiše po Jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče:

- Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Štaviše, reče glavni Srbin:

- Hajde da se nastanimo usred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja!

I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: "Aman, Srbistanci, daj samo da prođemo tuda, pa da pljačkamo bogatu zapadnu Jevropu!" Srbi odgovoriše: "Kurac da prođete! Satreše nas. Posle pet vekova, izbi buna. Turci vele: "Evo vam primirje". Srbi vele: "Evo vama kurac!"

Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: "Aman, Srbi, deset puta smo veći od vas, predajte se!" Odgovor je glasio: "Predamo se, kurac bre!" Satreše nas.

Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: "Kurac pakt!" Nemačka kaže: "Dobićete po pički!" Srbija kaže: "Dobićete vi kurac, i to tvrd!" Za mnogo godina satreše nas.

Ameri rekoše: "Dajte bazu na Kosovu!" Srbin reče: "Damo vam kurac na Kosovu, i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite!" Satreše nas.

NATO viče: "Uđite u naš pakt da vas ne bismo smoždili!" Mi vičemo: "Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt! Nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac!"

Epilog se da naslutiti...

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • skawe

    15. jul 2012 | 01:35

    ovaj sto je pisao clanak moze da mi se napusi ku*ca ko zec kelerabe :))

  • makii

    15. jul 2012 | 07:13

    Znači celu našu si iskusno sabio u nekoliko rečenica.I sto je najgore sve je tačno.Ko zna gde bi nam kraj bio da smo znali da naplatimo putarinu ovim silama koje su baš tu htele da prođu.Ali evo nas danas cvetamo u slobodi i blagostanju .....

  • vlada

    15. jul 2012 | 13:27

    Svaka cast za tekst i pricu... Tako treba kurac,picka a ne penis ,vagina ,polni organ...Reci kurac da te ceo svet razume hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA