≫ 

Seksi telohranitelj čuva predsednika koji se lomi sa kim da šuruje - Trampom ili Kimom: Problem je što žene njega napadnu čim mu vide oči (FOTO)

Ovaj mladić je bio oficir specijalne elitne ratne jedinice, koja je na liniji razdvajanja između Severne i Južne Koreje

  • 2

Biti predsednički telohranitelj je težak posao. Uvek morate da budete na oprezu, jer se nikad ne zna odakle može da iskoči potencijalni ubica. Sada bi Čoiju Jang Džeju (36) moglo da bude otežano da obavlja svoj posao pošto ima gomilu fanova širom sveta.

Južna Koreja izbarala novog predsednika, liberala Mun Džae-ina: Sve oči uprte u Kim Džong Una i Trampa

Ovaj momak je telohranitelj južnokorejskog predsednika Mun Džae-Ina, a od kada je stupio na dužnost osvojio je brojna ženska srca, zahvaljujući svom besprekornom izgledu i fatalnim očima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na Tviteru je jednom prilikom osvanuo komentar koji je glasio: "Izgleda da imamo novog romantičnog junaka. Ko će sada biti ta heroina koja će da osvoji njegovo srce".

Drugi tvit je nasmejao korisnike društvenih mreža: "Nađite muškarca koji će vas gledati onako kako ovaj telohranitelj gleda u svakog čoveka koji se kreće sumnjivo".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovaj mladić je bio oficir specijalne elitne ratne jedinice, koja je na liniji razdvajanja između Severne i Južne Koreje, prenosi Dejli Mejl.

Nažalost, mnogim damama se neće svideti vest da je ovaj muškarac već oženjen i da ima dve ćerke.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Više njegovih fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA