≫ 

Najveći svetski luksuzni automobil-automat: Otvorena futuristička mašina za prodaju vozila u Singapuru, i to na 15 spratova (VIDEO)

"Morali smo da pronađemo način da izložimo što više automobila na što manjem prostoru"

  • 0

U Singapuru je otvoren futuristički salon za prodaju automobila na 15 spratova, pod nazivom "najveći svetski luksuzni automobil-automat", koji kupcima nudi automobile vredne milione dolara, poput Ferarija, Bentlija, Poršea, Lambordžinija...

Najveće istraživanje do sada: Kako prosečan Srbin nabavlja delove za kola i koliko ga to košta (GRAFIKA)

Objekat je izgradila kompanija za prodaju automobila "Autobahn Motors" (ABM), simulirajući sistem "riblje kosti", koji štedi prostor pa tako oko 60 luksuznih vozila može da stane u ovaj osvetljeni i sasvim providni izlog.

Prema rečima predstavnika kompanije, mušterije na monitoru sa "tač skrinom" biraju koji automobil žele da pogledaju, a zatim izabrani automobil stiže za minut ili dva putem sofisticiranog lifta.

- Morali smo da pronađemo način da izložimo što više automobila na što manjem prostoru, ali i da budemo drugačiji i kreativniji od drugih - rekli su iz kompanije istakavši da su developeri pokazali veliko interesovanje za korišćenjem njihovog inovativnog sistema parkiranja i upravljanja zalihama.

Pored ove, američka kompanija "Carvana", takođe koristi slične automobil-automate. U martu ove godine oni su otvorili prodavnicu od osam spratova sa 30 automobila u Antoniju u Teksasu. Pored ove ista kompanija ima ukupno četiri slične izložbene prodavnice po Americi, a prvu takvu je otvorila 2015. godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA