Tinejdžeri ostavili svoju bebu staru 15 dana u sobi sa pacovom: Kada je policija ušla, zatekla je najgori košmar u krevecu! (FOTO)

Momak i devojka su odmah uhapšeni zbog zlostavljanja i zanemarivanja deteta

  • 4

Erika Širok (19) i Čarls Eliot (18) iz Arkanzasa uhapšeni su nakon što je policija pronašla njihovu 15 dana staru bebu prekrivenu sopstvenom krvlju, jer je na sebi imala preko 100 ujeda od pacova, uključujući i ranu na glavi kroz koju joj se videla lobanja.

Majka ostavila bebu i izašla u grad. Kada se vratila iz provoda, zatekla je PACOVE U KRVAVOM KREVETU!

Policija je za ceo slučaj saznala kada su bili pozvani od strane lokalne bolnice zbog bebe koju su izujedali pacovi. Kada su došli na lice mesta, imali su šta da vide. Momak i devojka su odmah uhapšeni zbog zlostavljanja i zanemarivanja deteta.

Medicinska sestra je rekla policiji da je pronađena ženska beba stara 15 dana u jako lošem stanju i da ima svega dva kilograma. Imala je ujede od pacova po celom telu, a pogotovo je u lošem stanju bila rana na glavi odakle se bebi videla lobanja.

Širok je policiji objasnila da je bebu uspavala tog jutra i stavila je u krevetac pored roditeljskog kreveta, ali da su je nakon dva sata probudili bebini krici i plač. Istu priču ispričao je i otac Eliot, a oboje su priznali da su znali da u njihovoj kući imali pacova, ali da problem nisu prijavili nadležnima.

Intervjuisana je i Eliotova majka Regina koja je rekla kako ju je sin javio kakvo je bebino stanje, ali da nije situaciju hteo da prijavi kako ne bi izgubili starateljstvo nad bebom, ali ga je majka ipak ubedila da odvedu dete kod lekara.

Kada je policija došla na lice mesta zatekla je scenu iz horor filmova, sa krvavim otiscima nogu pacova svuda po kući, dok je bebina odeća, ćebence i posteljina bila potpuno prekrivena krvlju.

Beba je odmah odvedena na operaciju, a doktori su napomenuli da je dete pretrpelo velika oštećenja lobanje i kože zbog ujeda pacova, te da su se bebom pacovi hranili satima, zbog čega priča roditelja ne stoji.

Prema Fejsbuk nalogu majke Širok, ona i Eliot imaju još jedno starije dete, za koje se ne zna gde se sada nalazi, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA