≫ 

Donald Tramp je podigao ruku, a onda je OPET Melaniji uradio nešto što nijedna Jugoslovenka NE PRAŠTA! (VIDEO)

Ovo ponašanje predsednika Amerike više i nije tako neverovatno

  • 17

Američki predsednik Donald Tramp doputovao je danas u Rijad, prestonicu Saudijske Arabije, čime je otpočeo svoju prvu međunarodnu turneju otkako je preuzeo predsedničku funkciju, javljaju agencije. Ono što je možda i zasenilo ceo događaj jeste sve što se dešavalo nakon što je izašao iz aviona, a tiče se njegovog ponašanja prema prvoj dami Amerike - Melaniji Tramp.

Melanija je dominirala, ali svi su gledali u njenu ruku: Tramp je 2 puta uradio stvar koju nikako ne sme da uradi (FOTO)

Tramp je u pratnji supruge Melanije otputovao za Rijad predsedničkim avionom iz vazduhoplovne baze Endrus, u predgrađu Vašingtona, a prvi je američki predsednik kome je Saudijska Arabija, ili bilo koja većinski muslimanska zemlja, prva strana destinacija na toj funkciji.

Ipak, ono što se desilo nakon sletanja, ponovo će mnoge razočarati - Tramp je sve vreme hodao ispred nje, ne obazirući se gde se ona nalazi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na sve to, Melanija se smeškala, iako bez marame na glavi, i plenila lepotom. Tramp je samo po izlasku iz aviona dopustio Melaniji da bude ispred njega, ubrzo ju je "prešišao" i njegova supruga je ostala iza, u senci.

Poznato je da nijedna žena sa ovih prostora ne voli kada je muškarac ne uvažava, a to su najmanje opraštale Jugoslovenke, što je po poreklu i sama Melanija!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kako je predviđeno, on će kasnije danas imati razgovore s liderima Saudijske Arabije, a sutra će pred oko 50 arapskih i muslimanskih lidera održati govor o islamu, prenosi AFP.

ŠTA ĆE REČI U OVOJ MUSLIMANSKOJ ZEMLJI

U sutrašnjem govoru, Tramp će pozvati na jedinstvo u borbi protiv radikalizma u islamskom svetu, a te napore će okarakterisati kao "borbu između dobra i zla", navodi AP pozivajući se na nacrt Trampovog govora.

Tramp će tom prilikom izbegavati oštru antimuslimansku retoriku kakvu je koristio u predsedničkoj kampanji, a neće pominjati ni demokratiju ni ljudska prava, kako je navedeno u unapred pripremljenom govoru, koji je podložan izmenama, navodi američka agencija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nismo ovde da bismo držali lekcije - da kažemo ljudima kako treba da žive, šta treba da rade ili ko bi trebalo da budu. Ovde smo da ponudimo partnerstvo u izgradnji bolje budućnosti za sve nas - poručiće Tramp Saudijcima, najavljuje AP.

Tramp će, takođe, pozvati arapske i muslimanske lidere da "isteraju teroriste iz svojih svetilišta", kako je navedeno u nacrtu njegovog govora na koji se agencija poziva.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U okviru turneje, planirano je da se Tramp sastane sa liderima šestočlanog Saveta za saradnju u Persijskom zalivu, a za sutra je predviđen ručak sa liderima više od 50 muslimanskih zemalja.

Takođe je u planu da Tramp putuje u Izrael, Italiju, Vatikan i Belgiju.

U Briselu će učestvovati na samitu NATO-a, a na Siciliji - sastanku G7, navodi američka agencija.

Pogledajte u snimku kako se ponašao Tramp prema Melaniji:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isidora

    20. maj 2017 | 13:33

    Prostačina i seljak. Pitam se kako li ste samo zaključili da mu Slovenka ne prašta kad on to ponovo radi svaki put?

  • miro

    20. maj 2017 | 14:25

    nikad nisam video da turkinja hoda ispred turcina!!! nikad!!!

  • zajecarka

    20. maj 2017 | 13:28

    seljacina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA