Šokantne fotke otkrivaju kako bi svetski lideri izgledali bez kože na glavi (VIDEO)

Jedan milimetar, toliko razdvaja jednu rasu u odnosu na drugu, toliko nas deli, ali i spaja u jedno. Odvaja nas od našeg spoljašnjeg sloja posle koga smo svi isti

  • 8

Predsednici država govore drugačije, vode različite politike, imaju različite ciljeve, a opet kada biste im svima odstranili po milimetar kože, shvatili biste da su svi isti. Na ovu ideju došla su dva autora - australijski kreativni direktor Aleks Vedlton i umetnički direktor iz Irske Marksu Birn. Time su razotkrili suštinu svih ljudskih bića.

BOLESNO: Prave novčanike i cipele od ljudske kože, cena ide i do 27.000 dolara!

- Kada odstranite milimetra kože svakom čoveku, više nismo ni crni, ni žuti, ni beli, samo smo ljudi. To pokazuje koliko smo svi kao ljudi krhki. Koristili smo profilne slike i provlačili ih kroz fotošop - objasnio je Markus Birn.

Jedan milimetar, toliko razdvaja jednu rasu u odnosu na drugu, toliko nas deli, ali i spaja u jedno. Odvaja nas od našeg spoljašnjeg sloja posle koga smo svi isti.

- Ne treba suditi ljudima po boji kože. Na kraju krajeva, ispod slojeva svi smo deo jedne iste rase - ljudske rase i treba da se ophodimo prema svima sa poštovanjem - poručuje Aleks Vedlton.

http://www.designboom.com/wp-content/uploads/2017/05/One-Millimeter-designboom.gif http://www.designboom.com/wp-content/uploads/2017/05/One-Millimeter-designboom.gif
Printksin: Yourtube/One Millimeter Printksin: Yourtube/One Millimeter
Printksin: Yourtube/One Millimeter Printksin: Yourtube/One Millimeter
Printksin: Yourtube/One Millimeter Printksin: Yourtube/One Millimeter
Printksin: Yourtube/One Millimeter Printksin: Yourtube/One Millimeter

Pogledajte i kompletnu video priču stvaranja ove male umetnosti napravljene kroz fotošop.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sik

    27. maj 2017 | 15:01

    Putin I dalje naj lepši.

  • Aster

    27. maj 2017 | 17:07

    Ovo jednostavno nije tacno. Fasisoidna politicka korektnost silom vrsi lobotomiju i zaglupljuju ljude. Razlike izmedju rasa postoje i u fizionomiji i u strukturi kostiju kao i u ostalim ne-fizickim segmentima. Skoro je na 9gag-u podeljen tviter u kojem je slika istih kosutura i na kojoj je napisano da su sve rase iste, na to je studentkinja rekla da bas i nije tako jer se u forenzici koriste upravo tehnike analiziranja strukture kostiju na osnovu koje mogu da zakljuce da li je u pitanju azijat, crnac ili belac, iako je izjava tacna ostali studenti su poceli da je nazivaju rasistom i najgorim mogucim imenima a profesorka ju je zamolila da napusti amfiteatar. Danas se mora biti glupi daltonista koji ne misli svojim mozgom inace je rasista, homofob ili seksista.

  • Idk

    27. maj 2017 | 21:30

    Cemu ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA