KUĆA K’O AVION: Majstor od "boinga" napravio topli dom (FOTO) (VIDEO)

Brus Kembel iz Oregona preuređivanje doma je platio 100 hiljada dolara i u avionu planira da provede ostatak života. U novoj "kući" Kembel ima taolet koji je tipični avionski, osrednje instaliran tuš, a krila aviona koristi kao radni sto

  • 0

Brus Kembel iz Oregona napravio je sebi kuću od prizemljenog "boinga 727" a u njemu planira da provede ostatak života. Kako kaže, mnogima je mučna samo jedna vožnja avionom koja traje nekoliko sati, ali njemu ne, on će se "voziti ceo život".

Naime, Kembel je od starog "boinga" napravio sebi dom i opremanje ovog objekta, kako kaže, koštalo ga je  100 hiljada dolara.

- Veoma je udoban - ističe Kembel i dodaje da kada se avion pretvori u dom, dobija sasvim drugu dimenziju. U avionu Kembel ima taolet koji je tipični avionski, osrednje instaliran tuš, a krila aviona koristi kao radni sto.

- Ovde nema mnogo privatnosti, ipak živim u šumi. Sreća pa je gusta šuma, ima dosta drveća - objasnio je Kembel kada su ga upitali za tuš koji baš i nije precizno ograđen.

S obzirom na to da je iz pilotske kabine morao da izvadi sva sedišta, kokpit je opremio dodatnim svetlima i nazvao ga "sobom za igru".

- Ovde se dešava sva magija - rekao je zagonetno Kembel.

Pogledajte video o ovom neobičnom domu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA