≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Slonče je ostalo samo kada je umrla mama. Ali onda je krdo čulo njegov zov, dotrčalo i učinilo taj momenat nezaboravnim (VIDEO)

Ovo je njena nova porodica, a trenutak koji je prikazan na snimku kada su postali jedno, zaista je fascinantan

  • 3

Dobro jutro! Nekada od životinja možemo da naučimo mnogo više nego od drugih ljudi. One mogu da nam pokažu šta je ljubav, drugarstvo, podrška i zajednica. Ovo krdo slonova je odličan primer i poruka koju vam poklanjamo danas uz nadu da ćemo bar malo zaličiti svi na njih.

ZA DOBRO JUTRO: Beba slon je pala od umora i nije mogla da ustane, a onda su stigli ostali slonovi i učinili nemoguće (VIDEO)

Beba slon je bila ostala sama kad je imala samo 4 meseca, ali tada su naišli volonteri koji su je spasili i doveli u park na Tajlandu. Njena mama je umrla od bolesti i na svetu su joj ostali samo ovi dobri ljudi.

Međutim, pojavilo se krdo njenih novih ortaka koje je čulo novog člana i dotrčalo, ali bukvalno, do nje da se pozdravi na neki način i poželi joj dobrodošlicu.

Oni su sada njena nova porodica, a trenutak koji je prikazan na snimku kada su postali jedno je zaista fascinantan.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA