Laura je imala 270 kilograma, a onda se prepolovila: Kada budete videli kako danas izgleda, pašćete sa stolice (FOTO) (VIDEO)

Danas je neprepoznatljiva, ali promena njenog izgleda nije se svidela suprugu Džoiju koji je bio uz nju tokom trajanja rijaliti programa

  • 5

Laura Perez iz američkog San Antonija imala je 270 kilograma kad se prijavila u emisiju "My 600-lb life" kako bi smršala. Dobila je želudačnu premosnicu i bila na strogoj dijeti, zahvaljujući kojoj je drastično izgubila na kilaži. Odrekla se samo jedne namirnice i sa 70 godina izgleda poput manekenke!

Danas je neprepoznatljiva, ali promena njenog izgleda nije se svidela suprugu Džoiju koji je bio uz nju tokom trajanja rijaliti programa.

Dok je imala 270 kilograma on je bio taj koji joj je donosio hranu i pomagao oko svega. A pomoć joj je i te kako bila potrebna, jer je sve vreme sa sobom morala da nosi bocu s kiseonikom.

Kako je gubila kilograme, njihov odnos postajao je sve gori. Iako je u emisiji govorio da mu smeta što sve mora da radi umesto nje, kako je ona postajala mršavija i samostalnija, tako se on udaljavao od nje.

U prvoj je fazi izgubila 136 kilograma, a na fotografijama koje sad objavljuje na Fejsbuku je neprepoznatljiva.

Na fotkama nema ni njenog supruga, kojem je smetalo kad je Laura htela da se zaposli i počne da zarađuje novac.

Pogledajte video kada je Laura imala 270 kilograma:

Pogledajte kako Laura izgleda danas:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Та немојте касти

    3. jun 2017 | 08:31

    Да се преполовила имала би 135 кг, а она нема ни 55-60. Она се учетвртинила, чак упетинила. Али свака част, сад је бомба

  • SRLE

    3. jun 2017 | 08:38

    Bravo Laura:-):-):-)

  • Delije Čikago

    3. jun 2017 | 11:24

    Ovo je stvarno promena zadivljujuća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA