SVUDA SU ISTI: 18 policajaca spasavalo od davljenja - lutku na naduvavanje (VIDEO)

Incident se nedavno dogodio u kineskoj provinciji Šandong, važnom centru za proizvodnju seksualnih igračaka: 40 minuta je bilo potrebno da se spase "igračka", u poduhvatu koji je privukao oko hiljadu gledalaca

  • 0

Ovo je vest koju, sigurni smo, nikada u svom životu niste čuli, a videli ste možda, i to u nekoj jeftinoj američkog komediji: 18 policajaca u Kinieskoj provinciji Šandong, zajedno su učestvovali u spasavanju lutke na naduvavanje za koju su mislili da je žena koja se davi u reci.

Incident se dogodio 11. jula, kada su službenici Ministarstva unutrašnjih poslova odgovorili na prijavu da je jedna dama primećena u reci. Ekipa je vredno sat vremena radila na spasavanju žene, i tokom akcije privukla oko hiljadu gledalaca koji su bili uzbuđeni i željni da vide rasplet celog poduhvata.

Više od šola sata, tačnije 40 minuta, bilo  je potrebno da policija iz reke izvuče ne ženu, nego igračku za zadovoljavanje.

Kada su ustanovili da su toliko vremena u panici potrošili na spasavanje nečije "prijateljice na vazduh", pokazali su je okupljenoj gomili koja je, videvši o čemu je reč, pokrila oči deci a zatim i otišla.

Nema informacije kako je ova lutka uopšte dospela u reku, ali mediji navode da je Šandong važan centar za proizvodnju seksualnih igračaka u Kini, koje se potom transportuju širom zemaljske kugle.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA