Viktor i Amalija su Melanijini roditelji: Došli su u Belu kuću, njen otac je pljunuti Tramp, a podsećaju na tipičnu balkansku porodicu (FOTO)

Melanijin tata Viktor je samo dve godine stariji od svog zeta Trampa, a retko ko zna da je zet kod tasta izdržao "samo 13 minuta"

  • 4

Od trenutka kada je Donald Tramp postao američki predsednik, mediji su dosta pisali o njegovoj supruzi Melaniji Tramp. O njenim roditeljima se ne zna puno i ne pojavljuju se često u javnosti, ali svi svetski mediji su juče preneli kako je ovaj par došao u posetu svojoj ćerki. Njeni roditelji se zovu Viktor i Amalija Knavs i oboje potiču iz Slovenije. Tamo i dalje imaju kuću, iako od 2004. godine vreme provede u SAD u penthausu Trampove kule.

MELANIJIN OTAC VIKTOR JE BIVŠI KOMUNISTA, a kada budete videli kako izgleda, shvatićete zašto je ona sa Trampom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Chris Kleponis-Pool Foto: Tanjug/AP/Chris Kleponis-Pool

Tata Viktor neverovatno liči na Trampa

Ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica koliko zapravo njen otac Viktor liči na svog zeta Donalda Trampa. Kada se pojavio u odelu i crvenoj kravati, mnogi nisu mogli da veruju kolika je sličnost između njega i Trampa, a godine samo još više upotpunjuju tu sliku. Naime, Viktor je samo dve godine stariji od svog zeta Trampa.

Melanija je jednom prilikom rekla da njih dvojica karakterno liče i jer su obojica vredni u poslu, pametni i sposobni, prenosi Miror.

- Odrasli su u različitim okruženjima, a imaju iste vrednosti i poštuju tradiciju - rekla je ona.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Pacific coast news Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Pacific coast news

Uspon zahvaljujući Komunističkoj partiji

Viktor Knavs je nekada bio član Saveza Komunista Jugoslavije. U to vreme je samo 5% Slovenaca bilo među članovima Komunističke partije.

Radio je i kao prodavac automobila u Sloveniji. Svoju suprugu Amaliju je upoznao 1966. godine. Nakon venčanja, njihova porodica je živela relativno dobro za to vreme.

Viktor Knaus je radio sve što je potrebno kako bi došao do poslovnog uspeha, a sve počinje sa njegovim članstvom u Komunističkoj partiji. To je porodici dosta pomoglo jer su na taj način njeni roditelji imali sigurne poslove i pristup nekim stvarima koje drugima baš i nisu bile dostupne.

Nije bio posvećeni komunista, već je postao deo sistema samo da bi svojoj porodici obezbedio dobar život. Zbog toga je imao dosta kontakata i mogao je da dobije automobil na korišćenje, što drugim ljudima nije bilo dostupno.

Foto: Guliver/Chris Kleponis-Pool/Getty Images Foto: Guliver/Chris Kleponis-Pool/Getty Images

Melanijini roditelji bi mogli da žive u Beloj kući

Poznato je da je Baron Tramp veoma blizak sa svojom babom i dedom. Sa njima komunicira na slovenačkom. Izvori bliski porodici Tramp kažu da ne mogu tačno da potvrde da li će se Viktor i Amalija preseliti u Belu kuću ali je vrlo izvesno da će ćesto boraviti tamo i biti dosta prepoznatljivije figure nego što je bila majka Mišel Obame koja je svojevremeno živela u predsedničkoj palati.

Vikor i Amalija žive na više lokacija

Od kada se njihova ćerka udala za Trampa oni naime žive u Trampovoj kuli na Menhetnu i navodno često provode vreme u Mar-a-Lagu. Pored toga prema pisanju magazina GQ Viktor i Amalija Knavs navodno i dalje imaju kuću u Sevnici u Sloveniji, prenosi townandcountrymag.com. Pored Melanije, oni imaju još jednu ćerku Ines, koja navodno takođe živi u Njujorku u jednom od stanova koji je u vlasništvu Donalda Trampa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Porodica je promenila prezime

Ova porodica je navodno svoje prezime Knavs promenila u njegov nemački oblik Knauss, a prvi put su došli u SAD 2004. godine.

Tramp je samo jednom posetio Sloveniju

Donald Tramp je rodnu zemlju svoje žene posetio samo jednom i to 2002. godine kako bi upoznao Melanijine roditelje.

Foto: Profimedia/Pacific coast news Foto: Profimedia/Pacific coast news

Jednom prilikom gostujući u emisiji kod Larija Kinga Donald Tramp je rekao da je u Sloveniji proveo samo "13 minuta".

Trampov Boing je sleteo u Ljubljanu oko osam uveče, pa su otišli do Bleda da večeraju sa Melanijinim roditeljima. Donald je već pre ponoći ponovo bio na aerodromu.

Da li samo zbog ovog detalja što zet Tramp baš i nije uživao kod tasta i tašte (ostao je samo 13 minuta) ili i zbog drugih činjenica kao što je pripadnost komunistima ili ipak patriptizam i istrajnost u potrebi da sačuvaju svoju kuću u rodnoj Sevnici, mnoge korisnike društvenih mreža su podsetili na TIPIČNU BALKANSKU PORODICU.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duka

    14. jun 2017 | 18:39

    Pa sta je dočekala, da ima najlepšu prvu damu od kada postoje, i jos nesto odvojenu od strane komunista.

  • Iju

    14. jun 2017 | 22:44

    Al tatina narandzasta torba vadi stvar,majko milaaa

  • Nikola

    14. jun 2017 | 15:36

    Bela kućo šta si dočekala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA