≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Zmaj-mama troje dece visila 90 metara iz helikoptera iznad Nijagarinih vodopada držeći se ZUBIMA (FOTO) (VIDEO)

Visila je u dva navrata držeći se samo zubima sa kanapa pričvršćenog za helikopter 91 metar iznad vode

  • 0

Dobro jutro! Erendira Valenda, žena adrenalinskog zavisnika Nika Valende, danas je oborila muževljev rekord postavljen 2012. godine, viseći 91 metar iznad Nijagarinih vodopada iz helikoptera držeći se samo zubima.

ZA DOBRO JUTRO: 40.000 Rusa na biciklima prozujalo Moskvom, imali su dva veoma važna cilja (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Erendira Wallenda,Nik Wallenda Foto:Tanjug/AP

 

Njen muž Nik je 2012. godine postavio rekord viseći 76 metara iznad Silver dolar sitija u Brensonu u američkoj saveznoj državi Misuri.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Erendira je majka troje dece, a visila je u dva navrata držeći se samo zubima sa kanapa pričvršćenog za helikopter 91 metar iznad vode, navodi AP.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pre tačno pet godina, na istom mestu, njen muž Nik je šetao na žici iznad vodopada, što je nasuprot njene vratolomije koju je posmatralo desetak ljudi, pratilo desetine hiljada posmatrača sa američke i kanadske strane vodopada.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Erendria Wallenda

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA