RODNI, TUPADŽIJO: Maloletnik kupovao alkohol sa ličnom kartom na ime mlađeg Trotera!

Izbacivač u pabu je postao sumnjičav kada je pogledao adresu koja se nalazila na identifikaciji: Nelson Mendela Haus 23, Pekam!

  • 0

Maloletni pijanac ispao je pravi "tupadžija", kako bi to u čuvenoj seriji "Mućke" svom mlađem bratu rekao Del Boj, kada je u pabu pokušao da kupi alkoholno piće sa ličnom kartom koja glasi na ime - Rodnija Trotera!

Izbacivač je postao sumnjičav kada je pogledao adresu koja se nalazila na identifikaciji - Nelson Mendela Haus 23, Pekam, sa datumom rođenja 1960. godine.

Zatim je primetio da je na slici zapravo poznati glumac Nikolas Lindhrst, koji je dotičnog "tupadžiju" igrao u najpopularnijem sitkomu u istoriji britanske televizije.

- Nikada do sada nisam video da se lična karta poznate ličnosti koristi na ovaj način. Provukli smo je kroz skener čisto radi šale, a onda smo je konfiskovali - kaže gazda paba u Njukvaju, u grofoviji Kornvol.

"Rodni" je pobegao pre nego što je stigla policija, i dobro je što je to uradio - ne bismo želeli da vidimo mlađanog Trotera iza rešetaka, pošto se u Velikoj Britaniji ovo krivično delo kažnjava dvema godinama zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA