≫ 

Bilo im je pakleno vruće, pa je smislio ubedljivo najgoru ideju leta za razhlađivanje i pustio dete da isproba (FOTO)

Svi su se upitali kako je balkon podneo takvo opterećenje, u prvom redu staklena ograda na koju je tolika količina vode izvršila veliki pritisak

  • 10

Na društvenim se mrežama u ponedeljak se pojavila fotografija koja je posvedočila da su velike vrućine neke roditelje naterale da posegnu za drastičnim, ali i zastrašujuće opasnim metodama.

Majka ostavila svoje sinove na ulici i nikad se nije vratila po njih: Dečak (6) je čuvao bebu dok ih nisu našli, plakali su zajedno... (VIDEO)

Naime, jedan je od korisnika platforme Imgur objavio fotografiju dečaka koji se brčka u bazenu na balkonu. Jasno se vidi kako su preko površine balkona raširene vodootporne prostirke, pa je balkon ispunjen vodom kako bi se napravio bazen.

Svi su se upitali kako je balkon podneo takvo opterećenje, u prvom redu staklena ograda na koju je tolika količina vode izvršila veliki pritisak.

hmmm

Gde je fotografija zabeležena i kako se ta avantura završila nije poznato, ali su se stotine korisnika opravdano zabrinule za sudbinu mališana koji je možda iskoristio odsustvo roditelja ili, još gore, tako nešto napravio uz njihov blagoslov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    22. jun 2017 | 08:20

    Uuuu bre??? Ovo se zove odgovorna stambena izgradnja! Svaka cast i projektantu a i izvodjacima radova!!!

  • Ajme meni

    22. jun 2017 | 08:39

    Cccc,ja ne verujem

  • Ivan .

    22. jun 2017 | 11:44

    I nije neko opterecenje,od prilike 120L vode po m2 terasa ima oki 9m2 Sta mislite dali terasa moze da izdrzi 12 osobe od po 100kg +-?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA