BIĆE IZ PAKLA: Reka u Njujorku izbacila čudovište na obalu (FOTO) (VIDEO)

Prvo sam pomislio da nije neki pas pao s mosta, ali kad sam se približio, uverio sam se da se ne radi o psu - rekao je fotograf koji je zatekao čudnu životinju

  • 4

Fotograf iz Njujorka Denis Ginli na obali Ist Rivera naleteo je na neobično biće koje je izbacila reka ispod Bruklinskog mosta.

- Prvo sam pomislio da nije neki pas pao s mosta, ali kad sam se približio uverio sam se da se ne radi o psu - rekao je Denis. Nakon šoka, Denis se približio neobičnom biću kako bi mogao da ga fotografiše.

Biće je, kako kaže, imalo sivu kožu koja je na nekim mestima bila plava, zelena i crvena i imao je lice nalik na rakuna, piše ABC.com.

Nakon što je priča dospela u javnost, lokalne vlasti su rekle kako se radi o termički obrađenoj svinji. Ali očevici su skeptični.

- Ako je neko pripremao svinju, zašto nije nimalo pojeo? Ko skuva celu svinju i baci je u reku? - zapitao se Denis.

Američkim portalima počele su da kruže priče o njujorškom čudovištu koje nimalo ne liči na svinju kao što su to vlasti saopštile. Skeptici polaze od izgleda glave, nogu i repa bića, koje je reka izbacila na obalu.

Pogledajte video:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DachaExtreme

    29. jul 2012 | 17:41

    Ok, sta je cudno toliko? Pa i dete vidi da je pas u pitanju, koji je pre pada u reku prosao kroz ko zna sta... Termicki obradjena svinja...? Aham, ali juce.... Svinja ima papke, cisto informacija za one koju su to zakljucili... Inace nepismeni likovi bi mogli malo da preprave tekst na sajtu jer nije u pitanju Denis nego Denise zensko... Znaci svako je danas urednik...Nema o cemu da se prica pa od leseva zivotinja koje izbaci reka prave cudovista... Blagi uzas...

  • Englezi

    29. jul 2012 | 17:24

    Po ovom videu Denis je zensko xd a vi pisete u muskom rodu

  • Realna

    27. jul 2012 | 23:39

    boze, ovo se vidi da je neki pas koji je ko zna sta je doziveo, namucen, pa ne moze ni da se prepozna da je pas. Kakva svinja pa nismo debili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA